Szekeres Viktor

A shotgunos hobóé a hónap mozifilmes plakátja?

A valódi és az álelőzetest követően már plakátot is kapott a Hobo With a Shotgun, aminek épp ideje volt, hiszen a filmet nemsokára bemutatják az amerikai független filmes fesztiválon, a Sundance-en.

Január 21-én, az amerikai Sundance filmes fesztiválon már láthatják a "kiválasztottak" Jason Eisener filmjét, a Rutger Hauer főszereplésével forgatott Hobo With A Shotgunt. Mint arról már korábban beszámoltunk, a film alapját egy Grindhouse-pályázatra beadott álelőzetes szolgáltatja, ennek koncepcióját próbálták megvalósítani a készítők egy mozifilm keretein belül. (Az álelőzetest itt lehet megnézni, a mellékelt előzetes pedig a mozifilmé.)


A nagyon erőszakos trashfilm minden bizonnyal itthon elkerüli a multiplexeket, de DVD-n szinte biztos, hogy meg fog jelenni. A nagy kérdés, hogy a Korhatár Bizottság a filmben alkalmazott erőszakot mennyire fogja öncélúnak ítélni, hiszen ettől függ, hogy 18-as karika kerül a DVD borítójára, vagy egy X, mely azt hivatott jelezni, hogy senkinek sem ajánlják a filmet.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • opeca #6
    Rutger Hauer tipikusan azon nagyon kevés színészek közé tartozik, aki nem őstehetség, de nagyon karizmatikus és ennek ellenére nagyon sok hálátlan szerepet kap. Igen, sajnos ez a film is ilyen szerep. Bár lehet, poénnak egyszer elmegy de azért ezt ne nevezzük alkotásnak, mert ilyet én is bármikor összeszarok.

    De szerencsére azért voltn neki egy Blade runner, egy Őrült Stone, Sin City - bár érdekes, ebben még az a kis * Wood is jól játszott...
  • m minnifield #5
    azért eljön a színészek életében egy olyan pont, amikor hiába várják "A SZEREP"-et, nem fog jönni :P
  • Yany #4
    Tényleg nem akarom a filmet minősíteni, aki az ilyet szereti, nézze, de szerintem Rutger Hauer többre érdemes színész.
  • funkyman #3
    Ez egy jü kis fimnek ígérkezik.
  • smaszi #2
    VAZZE!!!
    Rutger Hauer RLZ!!!
  • m minnifield #1
    ez aztán jó kis mészárlás lesz