Szekeres Viktor

Napjaink legkeresettebb filmsztárját még alig láthattuk filmben

Napjaink legkeresettebb színésze egyértelműen Taylor Lautner, akinek két idei szabad forgatási időpontja is elkelt a napokban. A 18 évese sokszoros milliomos fiatal a színészkedés mellett producerként is jól keres.

Fura, de Taylor Lautner immáron majdnem egy éve Hollywood legmenőbb sztárja, legkeresettebb színésze, azonban nem sok filmjét láttuk még, így fogalmunk sincs róla, mint ahogy a stúdióknak sem, hogy vajon a közönség érdeklődni fog-e iránta. Lautner az Alkonyat-sorozat Jacobjaként lehet ismerős és szerepelt a Valentin napban, de egyébként az elmúlt 5 évben csak az Elsőszámú ellenségem című tévésorozatban bizonyosodhattunk meg képességeiről.


Azonban a nemsokára 19 éves tehetséget ettől még egyik szerepre szerződtetik a másik után. A tavalyi év legjobban fizetett tini színésze (7,5 millió dollár a Stretch Armstorongért) két újabb nagyszabású filmben kapott főszerepet. Mind a Fox 2000, mind a New Regency 8 számjegyű fizetési csekket ajánlott neki ugyanis azért, hogy velük forgasson 2011-ben, abban a pár hétben, amikor még nincs semmi feladata, s eközben három top producer köztük Michael Bay, és cége, a Platinum Dunes már 2012-es és későbbi filmjeihez próbálja megszerezni Lautnert.

A FOX 2000 az Incarceron című romantikus scifijét szemelte ki számára, ahol partnere Blake Lively, Jennifer Lawrence vagy Emma Watson lesz, emellett pedig egy nemzetközi kémthriller főszerepét osztották rá, amely a produkciós cég leírása szerint a következő generáció Bourne-rejtélye lehet. Mindkét filmnek Lautner, produkciós cégével producere is lesz.

A nagy kérdés, hogy Taylor Lautner valóban érdekli-e a közönséget, s erre csak szeptemberben kaphatunk először választ, hiszen ekkor mutatják be Abduction című thrillerét. Addig csak abból indulhatunk ki, hogy Alkonyatos sztártársai saját filmjeikkel (Kristen Stewart - Adventureland - Kalandpark, A Rocker csajok és Robert Pattinson - Emlékezz rám) csúnyán megbuktak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • leeloodallas #18
    Bulvárhír egy bulvárfigurával. Nyálas képű majom. Egy filmjét sem láttam, de ha ilyen nyomorultak játszanak egy filmet, azt nem is fogom megnézni. Kevés olyan nyálas arcú van, akiben pozitívan csalódtam. Talán csak Tom Cruise és Leonardo DiCaprio. Ők a korai filmjeik után zseniális dolgokat (is) műveltek a vásznon.

    NiGhTM4R3! Kérdésedre a válasz: mindent amit leírtál;) A viccet félretéve: az ilyen kis gyökér után nem a nők döglenek, hanem kislányok. A nők maximum a pénzéért vannak oda. Azért ez nagy különbség...
  • NiGhTM4R3 #17
    Fiatal, jóképű, gazdag, ismert, döglenek utána a nők.. mi a francot tud, amit én nem? :DD
  • m minnifield #16
    egy valami fogja eldönteni, hogy kell-e nekünk taylor. az idő. hány és hány olyan film és popsztárból csinálnak címlapembert, akire pár év múlva nem is emlékszünk...
  • A1274815 #15
    Ez nem feltétlen igaz, inkább csak az Alkonyatot nem látták annyian, de ő nem csak az Alkonyatban szerepelt.
  • sanyicks #14
    aham.... ki a faszom ez amúgy? sp klón?
  • m minnifield #13
    ő a fantomas. mindenki beszél róla, de még senki se látta :D
  • m minnifield #12
    érdekes... mindenki tiltakozik, hogy nem látta az alkonyatot, de mindenki tudja, hogy szar színész. hogyisvanez?
  • kalapos01 #11
    Rohadtul nem láttam az Alkonyatokat, de ha valaki, aki ő gürizik, mint az ökör. Az évben hat filmet forgat, gondolom 2012-ben is. A pénze nem az Alkonyatból van, hanem a többi 8 filmből, amikhez leszerződött.
  • Wittgen #10
    A srác nem tud semmit. Az első alkonyat film sokat hozott, emiatt nagyobb összeget kapott a többi részre, a kialkudott gázsit meg egy befektetési tanácsadó segítségével megfialtatta és az üzleti tanácsadó javára filmekbe forgatja, mint producer.

    Ha némi filmszerepért hozzám vágnának pár millát, azt már én is meg tudnám fialtatni. Csak ugye mindig az első milliókat kell hozzá megkeresni.

    A srác meg nem tud semmit, csak jó a testfelépítési és tetszik a népnek. Ennyi. Sok más ember is csak a külsejéből él, más meg gürizik, mint ökör.
  • Zolivok #9
    F is for DOUBLE FUCKING FAILURE 'rite.