Szekeres Viktor

Kőkemény plakátot kapott az Ong-bak rendezőjének első amerikai filmje

Az Ong-bak - A thai boksz harcosát és A sárkány bosszúját rendező Prachya Pinkaew Hollywood segítségével is szerencsét próbált, hiszen amerikai producerek közreműködésével készítette el új filmjét.

Hollywood szereti elcsábítani más országok vezető rendezőit, illetve azokat a fiatal filmeseket, akik kiugró sikert érnek el hazájukban. Ezt láthattuk mi testközelből Antal Nimród esetében is, aki a Kontroll óta már három hollywoodi filmet készíthetett, de hasonlóképp "járt" a német Florian Henckel von Donnersmarck, aki az Oscar-díjas A mások élete után Az utazót kapta meg amerikai debütálásnak vagy a dél-afrikai születésű Gavin Hood, aki az ugyancsak Oscar-díjas Tsotsi után kapott amerikai nagy filmeket (Kiadatás, X-Men kezdetek - Farkas).

Hollywood természetesen az Ong-bak - A thai boksz harcosát készítő Prachya Pinkaew-et is tárt karokkal várta, más kérdés, hogy az ő amerikai debütálása mindössze egy májusi DVD-kiadást érdemel, ugyanis hiába Kevin Bacon és Djimon Hounsou, úgy tűnik a Thaiföldön forgatott akciófilmben nem bízik a gyártó stúdió. Az Elephant White május 17-től lesz rendelhető az amerikai online áruházakban, vagyis aki kíváncsi, hogy mire jut a lány halálát megbosszulni kívánó üzletember által felfogadott bérgyilkos Thaiföldön, annak nem a mozik irányában kell keresgélnie.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!