Szekeres Viktor

Az első hivatalos kép a Silent Hill 2 főszereplőiről

Bár egyelőre még kevesen ismerik a Silent Hill 2 két főszereplőjét, Adelaide Clemenst és Kit Harringtont, ha minden jól alakul, a Revelation alcímet viselő alkotás premierjekor mér régi ismerősként fogunk rájuk nézni.

Mint arról már többször hírt adtunk, egy ideje megkezdődött a Silent Hill-mozifilm folytatásának, a Silent Hill: Revelation 3D-nek a forgatása. A Kanadában készülő filmről eddig csak pár eseménytelen lesifotót láthattunk, valamint egy képet a főhősnőről, azonban a gyártó stúdió végre mindkét főszereplőt is megmutatott a közönségnek.


A fotón a Heather Masont alakító Adelaide Clemens és a Vincent Cartert megszemélyesítő Kit Harrington látható, ők Silent Hill-újoncoknak számítanak, de mellettük olyan, az első filmből ismert színészeket is láthatunk, mint Sean Bean, Deborah Kara Unger és Radha Mitchell. A Silent Hill: Revelation 3D a papírforma szerint csak 2012-től lesz látható a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    Ezt te nézted be blessyou, mert neked aztán muszáj mindenkibe belekötnöd. (csak szerintem tök aranyos, ahogy hirtelen beszáll két fél "beszélgetésében" kintről egy harmadik és a belekötésről papol? bagoly monjda?:))

    "nem a 3D-vel van a baja, hanem hogy a címbe is beleírják."

    azzal nem lehet baja (illetve lehet, de akkor még inkább igazam van), hiszen nem írják bele a címekbe. ha minden 20. film 3D-s, akkor a 3D-s filmek közül (azaz a minden huszadik közül) csak minden 5. vagy 10. kapja meg címbe, direktbe, hogy 3D. a legtöbb címében nincs benne. "minden" címben meg pláne nem.

    részemről a megtiszteltetés:)))
  • blessyou #3
    Ezt te nézted be winnie, ugyanis nem a 3D-vel van a baja, hanem hogy a címbe is beleírják. De neked aztán muszáj mindenkibe belekötnöd.
  • winnie #2
    örülj neki, hogy van választási lehetőség. eddig csak egyféleképp nézhetted. (amúgy meg minden 20. film 3D-s. szóval a "minden" benézésnek tűnik.)
  • Merces #1
    annyira béna, hogy minden után odabiggyesztik ezt a 3dét