Szekeres Viktor

Letiltották a Másnaposok 2 előzetesét a mozikból

Kiderült, hogy az MPAA nem engedélyezte, hogy a Warner a Másnaposok 2 előzetesét a Forráskód című alkotás előtt vetítse, így a stúdió kénytelen volt visszavonni a trailert a scifi kópiái elől.

A Warner Bros. Pictures múlt héten, a Forráskód (Source Code) kópiái előtt mutatta be az amerikai mozikban a Másnaposok 2 (The Hangover Part II) új előzetesét. A gond ezzel csak az volt, hogy a Forráskód egy PG-13-as korhatárbesorolású film, s hiába engedélyezte az amerikai korhatárbizottság szerepét betöltő MPAA a Másnaposok 2 előzetesét, arra már nem terjedt ki az engedély, hogy a Forráskód előtt, az ifjabb közönség szeme láttára vetítésre kerüljön az R-es korhatárbesorolású komédia előzetese.


A stúdió közleményben jelezte, hogy teljesen jogosnak tartja az MPAA jelzését, hiszen ők voltak hamariak, gyorsan be akarták mutatni a népszerű komédia folytatásának első képsorait, s nem engedélyeztették a trailer összekapcsolását a fiataloknak is szóló scifi kópiáival. A Warner természetesen azonnal korrigálta hibáját és visszavonta a Másnaposok 2 előzetesét, így az már nem látható a Forráskód előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nailyenugysincs #1
    Az ilyen korhatárbesorolások akkora baromságok. A másnaposok 1-ben sem volt olyan ami egy 6 évesnél idősebb gyereket kiakasztana.