Szekeres Viktor

Liam Neesont egyszerűen kivágták a Másnaposok 2-ből

Pár hónapja még attól volt hangos a filmes sajtó, hogy Mel Gibson helyére Liam Neeson ugrott be a Másnaposok második részébe, azonban nemrég kiderült, hogy a színészt ki kellett vágni a filmből.

A Variety értesülései szerint Liam Neeson cameóját kivágták a Másnaposok második részéből, a Másnaposok 2-ből (The Hangover Part II). Neeson egy bangkoki tetoválóművészt alakított volna, bár a szerepet eredetileg Mel Gibsonnak szánták, akit botrányai és rendőrségi ügye miatt azonban nem alkalmaztak.

A rendező, Todd Phillips elmondása szerint minderre azért került sor, mert a Neeson megjelenése utáni jelenetet kivágták a filmből, így a színész jelenléte is okafogyottá vált. Ezután persze megpróbálták újraforgatni a kérdéses jelenetet, hogy illeszkedjen a film végső verziójába, azonban ezen pótforgatások idején Neeson már nem volt elérhető a Titánok harca 2 forgatása miatt. Mentsvárként a rendező Nick Cassaveteshez fordult, és a színész/rendező/író részvételével forgatták le végül az újraírt jelenetet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • opeca #6
    Igen, csak jobban is meg lehetett volna csinálni. Kicsit összecsapottnak tűnt az egész, a történetvezetés az meg háááát, elég tragikus volt...
  • Laza #5
    Legalább volt valami normális, 'felnőtteknek felnőttekről' szóló fantasy film is az utóbbi években, nem csak azok a buzi 'kisgyerekes' fostalicskák (Nárnia és társai).
    Szóval igenis elfér egy második rész is, ha már képtelen valaki egy normális 'felnőtt' fantasyt csinálni ... még az utolsó normális ilyen film a LotR 3 része volt.
  • Szolnokboy1 #4
    kretén...
  • richard45 #3
    Húú te most aztán natyon megmondtad a frankót. Húú
  • winnie #2
    húúúú, sikeres volt és folytatni akarják, húúú, skandallum.
  • Ender Wiggin #1
    Titánok harca 2? Uramisten...