Szekeres Viktor

Totális összeomlás a Másnaposok 2 plakátján

A Warner Bros két hónappal a premier előtt végre elkezdte komolyabban venni a Másnaposok 2 reklámozását, bár a stúdió pontosan tudja, hogy a film a nyár egyik legnagyobb sikere lesz.

Bár már csak kevesebb mint két hónap van hátra a Másnaposok második részének, a Másnaposok 2-nek (The Hangover Part II) a premierjéig (itthon és Amerikában is május 26-án várható a film), teljes előzetest még mindig nem láthattunk. Cserébe viszont a Warner Bros. ezúttal a film első plakátjával kedveskedett a folytatást váróknak.

Minden idők legsikeresebb korhatáros komédiájának, illetve harmadik legsikeresebb korhatáros filmjének a második részében visszatérnek a már jól ismert cimborák: Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) és Doug (Justin Bartha) - a helyszín azonban Las Vegas helyett ezúttal az egzotikus Thaiföld lesz. Mivel Stu esküvője előtt el akarja kerülni a Las Vegas-i őrületet, ezért egy biztonságosnak tűnő "brunch"-ot szervez csak le, ami végül minden elképzelést felülmúlóan alakul.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)