Szekeres Viktor

Megvan, mikor kerül mozikba a The Expendables 2

Bár nem Stallone fogja rendezni a The Expendables - A feláldozhatók folytatását, az akciófilmet rengeteg rajongó várja, abban bízva, hogy jobban fog sikerülni, mint az előző rész. A premierig már csak kábé 500-at kell aludni.

A Lionsgate ma bejelentette, hogy 2012. augusztus 17-én fogják bemutatni tavalyi sikerfilmjük, a The Expendables - A feláldozhatók második részét, a The Expendables 2-t. Ez azt jelenti, hogy az akciófilmek szerelmeseinek jó hónapja lesz, hiszen 2012. augusztus 3-án kerül bemutatásra Amerikában a Bourne-örökség és az új Emlékmás, 10-én pedig a G.I. Joe második része.

Mindez egyébként azt jelenti, hogy a The Expendables 2 (ez még nem a végleges cím) szinte napra pontosan két évvel az első rész után kerülne a mozikba. Az után az első rész után, melytől eredetileg nem vártak túl jó teljesítményt, a nagyobb hollywoodi stúdiókat nem is érdekelte a film, hiába szedett össze remek szereplőgárdát Sylvester Stallone. Szerencsére a The Expendables rácáfolt a papírformára és világszerte 274,5 millió dolláros bevételt produkált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • spR #5
    Miert nem rendeled meg kulfoldrol? Az amazon.co.uk most 15 fontert kinalja a Collector's Editiont-t
  • JohnR #4
    A Budapest Film azt a közleményt adta - legalábbis ezt olvastam az egyik filmes oldalon, hogy remélhetőleg hamarosan pozitív hírekkel tud szolgálni a The Expendables DVD és Blu-Ray megjelenésével kapcsolatban. Szerintem május (ezt tartom reálisnak)június környékén lesz belőle valami.
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Én is várom a Blu-Ray-t...
  • kalapos01 #2
    Mert független film és nincs kiadója.
  • JackSparrow88 #1
    Inkább adnák már ki az első részt nálunk DVD-n és BD-n. Idehaza októberben volt a mozikban és most április elején sem lehet még tudni mikor jelenik meg pontosan, szép :/