Szekeres Viktor

Itthon is a legkegyetlenebb gyilkosok

Szerdánként új sorozatokkal jelentkezik az AXN, s bár a Gyilkos elmék: Alapos gyanúnak köze van a Gyilkos elmék című szériához, élvezetéhez semmilyen előtudásra nincs szükség.

Ismét csak hipergyors magyar premierrel jelentkezik az AXN csatorna, hiszen alig pár héttel februári amerikai bemutatóját követően itthon is adásra tűzik a Gyilkos elmék: Alapos gyanú (Criminal Minds: Suspect Behavior) című krimisorozatot. Az április hatodikán 21:00-ás kezdéssel látható szériából minden héten egy-egy epizód kerül adásba, így a szezon fináléjára 13 hét múlva kerülhet sor.


A Gyilkos elmék: Alapos gyanú, mint az a címéből is kiderül, a legelvetemültebb sorozatgyilkosokról szóló Gyilkos elmék testvérsorozata, s ennek megfelelően a szereplőgárda, azaz egy kivételével a fő karakterek, a Gyilkos elmék egyik 5. évados epizódjában tűntek fel először. A színészek közül a legismertebb név mindenképp az Oscar-díjas Forest Whitaker, akit nem először látunk tévében, hiszen korábban fontos szerepet játszott a Kemény zsarukban, de pár Vészhelyzet-epizódban is feltűnt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!