Szekeres Viktor

Ilyen lesz a Wonder Woman logója

Elkezdődött a Wonder Woman tévés pilotjának forgatása, s nyilvánosságra került a széria logója is, melyet ősztől elég gyakran láthatunk majd, feltéve, ha az NBC csatorna úgy dönt, hogy érdemes a történetből sorozatot készíteni.

Elkezdődött a Csodanő (Wonder Woman) tévésorozat pilot forgatása és a helyszínen készített fényképek egyikén látható a tervezett széria logója is. A képregényadaptáció kalandos úton juthat el a tévéképernyőkre, hiszen sokáig mozifilmet terveztek a DC univerzum egyik legismertebb szuperhőse köré építeni, majd pedig a sorozat ötletét vetették el hivatalosan is, de ezt követően pár héttel az NBC csatorna mégis úgy döntött, hogy megér egy próbát a Wonder Woman. Legalább egy pilot erejéig.


Érdekesség, hogy az Adrianne Palicki főszereplésével készítendő Csodanő legújabb történetét az a David E. Kelley írja, aki meglehetősen nagy névnek számít a tévésorozatok világában, azonban eddig nem nagyon foglalkozott a szuperhősös tematikával, inkább jogi sorozatokat készített. Művei között olyan nagy sikerek találhatóak, mint az Ally McBeal, Az ügyvédek, valamint a Boston Legal, de Kelley készített a Vészhelyzet méltó vetélytársává előlépő Chicago Hope-ot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!