Szekeres Viktor

A Hősök főszereplője ismét képregény-sorozatban

Az idén megbukott Hősök után újabb képregényes sorozatot tervez készíteni az NBCs ezúttal egy valódi képregény szolgáltatná az alapot a projekthez, mely a Rest címet viseli, s mely főszereplője Milo Ventimiglia lenne.

Az idén befejeződött Hősök (Heroes) című szuperhősös sorozat sztárja, Milo Ventimiglia ismét képregény-közeli szériában szerepelhet, hiszen ő lenne a főszereplője az amerikai NBC csatorna részére tervezett Rest-nek, sőt, még produceri feladatokat is vállalna. Az NBC úgy döntött ugyanis, hogy felkéri Philip Levens-t, hogy írja meg a sorozat pilotjának forgatókönyvét.

A Rest a Top Cow képregénykiadó egyik füzetéből készülne, melynek története John Barretről szólna (őt alakítaná Ventimiglia), aki egy teljesen átlagos, huszonéves New York-i fickó, aki minden idejét munkával tölti. Jelentkezik is egy gyógyszerkísérletre, melyben olyan szert fejlesztenek, mely hatására leszokhat az alvásról. Hősünk idővel a szer rabjává válik, minek hatására elvégzett munkájának mennyisége ugyan nő, de más, sokkal komolyabb következményekkel is szembe kell néznie.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Na..tessék..épp ma gondoltam a srácra,hogy ha lenne humoros oldala,lehetett volna Parker a reboot-ban nagyvásznon,mert amúgy jól áll neki a hősködés..:)