Szekeres Viktor

Élőszereplős Hulk tévésorozat készül

A Marvelt nemrég megvásárló Disney nem csak szuperhősös mozifilmeket tervez, hanem tévésorozatokat is. Ezek közül az első a The Incredible Hulkon alapuló projekt lehet, ami jövőre képernyőre is kerülhet.

Úgy tűnik, hogy Hulk lesz a Marvel és a Disney házasságának első gyümölcse a tévék képernyőin, hiszen míg a DC képregénykiadó a Wonder Women rebootolásán gondolkodik, addig a Marvel a The Incredible Hulk sorozatot fogja újraindítani. Hulk, akárcsak az előbb említett Wonder Woman, a 70-es években uralta a képernyőt, 1978 és 82 között volt látható a CBS-en.


A sorozatot annak idején három tévéfilm zárta és a közelmúltban két Hulk-mozifilm is készült, s bár mindkettő csúnyán megbukott, úgy tűnik a stúdió hiszi, hogy a zöld monstrumban még rengeteg potenciál van. A Jeph Loeb által irányított Marveles tévés részleg a Hulk mellett egyébként még a Cloak and Dagger-ből tervez sorozatot készíteni - e két projektet majdnem kát tucat szinopszisból választották ki. Értesülések szerint a Hulk-sorozat irányát David Eick fogja megszabni, a producerek között pedig ott lesz Guillermo del Toro.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zoltanszon #2
    Jeph Loeb? ha mindenben hallgatnak ra, rossz nem lehet...
  • m minnifield #1
    szerintem egy képregényből eleve a sorozat a leginkább érdekes feldolgozás, hiszen a a képregény is "sorozatnak" készül. jöjjön hulk!