Szekeres Viktor

A szuperhősös sorozatok rajongói szívták meg legjobban

Nem lettek túl sikeresek az idei szuperhősös sorozatok, s mind a No Ordinary Family, mind a The Cape esetében igazi csodára lenne szükség, hogy májusban esetlegesen a második évadukról lehessen beszélni.

A 2010-2011-es tévés évad nem nagyon kedvezett a szuperhősös tévésorozatok rajongóinak. Ugyan a régebben indult szériák közül a Misfits él és virul, de az ősszel indult No Ordinary Family, valamint a télen elkezdett The Cape nagy bajban van. Előbbi főszereplője, Michael Chiklis ugyanis egy tervezett új sorozat pilotjának főszerepét vállalta el, azt jelezve, hogy úgy gondolja, ősztől már nem lesz munkája, míg utóbbi esetében beszédes, hogy az NBC csatorna, miután 13-ról 10-re csökkentette a berendelt epizódok számát, az utolsót már le sem adta.


Persze mindkét fenti lépést a nézettséggel lehet indokolni. A No Ordinary Family kifejezetten nézett volt eleinte, de nagyon hamar elvesztette közönségének nagy részét és jelenleg alig 5 millió nézőjével az ABC csatorna egyik legkevésbé nézett produkciója. A The Cape pedig, bár nem kezdett túl erősen, de még a közepes starthoz képest is meglepő, hogy mennyien hagyták ott a sorozatot a 3-4. rész környékén, s így a nézettsége még a No Ordinary Family-ét is alulmúlja.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #2
    Cape.. No esCape, you die. Nem köt le egy pillanatra sem a trailere.

    No Ordinary family, kár lenne érte. Poén is lehet ez a fantasztikus négyes jellegű dolog. De hát tudjuk hogy az amcsik nem igazán a jót szokták nézni...
  • Kelta #1
    No Ordinary Family,
    pedig ez nem olyan rossz, könnyed limonádé, de néha jól esik...hülye amcsik, amcsik hülyék :)