Szekeres Viktor

Tévésorozat lesz egy képregényes szuperhős kalandjaiból

Ha mozifilm nem is készül egyelőre Wonder Woman kalandjaiból, tévésorozat igen. Legalábbis akkor, ha David E. Kelley forgatókönyve megtetszik egy csatornának annyira, hogy megvásárolja.

Az elmúlt években nem egyszer próbálkoztak már mozifilmre adaptálni Csodanő, azaz Wonder Woman kalandjait, de úgy néz ki, hogy hamarabb készülhet el a tévésorozat verziója a népszerű képregénynek. A Warner Bros. Television ugyanis az 1975-ös széria után egy modernizált rebootját kívánja elkészíteni a klasszikus DC-s szuperhősnő történetének. A forgatókönyvet a jogi sorozatokból ismert David E. Kelley írja.


A Warner Bros. stúdió és Joel Silver már az évezred elején nekiálltak a Wonder Woman-film megvalósításának, de a projekt 10 éve alatt nem sokat jutott előre, pedig elég sok színésznőt összefüggésbe hoztak a főszereppel, Angelina Jolie-tól kezdve Beyoncén át egészen Megan Fox-ig. A forgatás megkezdéséhez legközelebb 2005-ben került a filmterv, amikor bejelentették, hogy Joss Whedon írhatja és rendezheti a produkciót, azonban az író nem tudta befejezni szkriptjének első verzióját és 2007-ben kiszállt a filmből. Mindezt azzal magyarázta, hogy a stúdiónak nem tetszettek az elképzelései. ** ** Érdekesség egyébként, hogy a DC éppen nyáron, a 600. számmal rebootolta a képregényes sorozat, J. Michael Straczynski író közreműködésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csakezmaradt #3
    J. Michael Straczynski? :D
  • FL Zoli #2
    hmm..nem volt rossz bige
  • xido #1
    10.évad vége után belefoghatnának a Smallville-sek,egész jól értenek már ehhez:)