Szekeres Viktor

Tévésorozatot kaphat az egyik legjobb női képregény-karakter

Az Alkonyat írójának közreműködésével tévésorozat születhet az egyik legjobb női Marvel-karakternek tartott Jessica Jones-ból. Persze mindehhez az is szükséges, hogy a pilot jól sikerüljön.

Az Alkonyat-filmsorozat egyik írója, Melissa Rosenberg, aki korábban a Dexter című tévésorozaton is dolgozott, ismét visszatér a tévés színtérre, ráadásul maradva a rajongói műfajoknál, ezúttal egy képregény-adaptációval teszi mindezt. A Variety érteülései szerint ugyanis ő fogja megírni az ABC 2011. őszére tervezett sorozatának, az AKA Jessica Jones-nak a pilotforgatókönyvét.

Ha mindez megvalósul, akkor a népszerű női Marvel-karakter lehet az első, aki a Disney és a Marvel frigyének köszönhetően tévéképernyőre kerül az ABC-n. Ugyan korábban már bejelentették, hogy a The Incredible Hulk kalandjaiból is tévésorozatot terveznek, de annak elkészítése, ha megrendelik a pilot forgatását, jóval hosszabb időbe telne, így csak 2012-ben kerülhetne képernyőre. (Valószínűleg ez a 2012-es dátum áll az ABC Family által bemutatni tervezett Cloak and Dagger-re is.)

A hírek szerint az írónő mellett tanácsadóként közreműködne Brian Michael Bendis, aki megalkotta Jessica Jones izgalmas karakterét. (Egyébként az Alias című képregény-sorozatban debütált.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #2
    referenciaként lehet megnézni a régi Hulk sorozatot 1979 tájékáról..volt benne Kingpin,Daredevil,Thor...:)
  • nessboth #1
    Ajj, ha a HULK-ból sorozatot csinálnak, kb ez lesz:
    90% Bruce drámázik, ügyvédekkel vitatkozik, feka nyomozónő empatikus belátásra bírja, hogy vetesse alá magát kezelésnek. 10% Hulk morog és felemel egy autót.