Szekeres Viktor

Megjött Spielberg és Peter Jackson közös filmjének plakátja

Mi sülhet ki abból, ha Hollywood két rendező óriása összefog, hogy elkészítsen egy motion capture animációra épülő filmet, melynek egy klasszikus képregény adja az alapját? Valószínűleg csak jövőre derül ki.

Csak 2011. december 23-án mutatják be Steven Spielberg új filmjét, a The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn, melyben Peter Jackson, mint producer vállalt szerepet, de a Den of Geek információi szerint nemsokára elkezdődik a kampánya, hiszen megjelent a film első plakátja, amit alul lehet megcsodálni.

A Tintin-film Spielberg első animációs rendezése lesz, Hergé népszerű képregényének adaptációja természetesen 3D-ben kerül majd bemutatásra - animációknál egyszerűbb a konverzió, elvileg a filmet nem térhatású megjelenést szem előtt tartva kezdték el forgatni. Spielberg egyébként a rendezést 2009 márciusában kezdve 32 nap alatt tudta le, s a forgatás első hetében Jackson is jelen volt, míg a továbbiakban egy direkt erre a célra tervezett iChat videókonferencia program segítségével felügyelte a munkálatokat.

A motion capture technikával készülő alkotás írói között két nagy név is ott van (Steven Moffat és Edgar Wright), a szereplők között pedig Jamie Bell, Andy Serkis, Simon Pegg, Nick Frost és Daniel Craig. A The Secret Of The Unicorn a tervek szerint egy trilógia nyitó epizódja lenne.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PrisonMan #14
    Kívülállóként a vitából: Mindketten teljes mellszélességgel állítják a maguk igazát. "Bukni fog!" "Akkor sem fog!" Ennyi erővel nem csak winnie-re mondhatod, hogy jós... Azért az éremnek mindig két oldala van

    A filmről magáról: Én már hosszú-hosszú ideje várom. Ez a poszter nem rossz, sőt! Nagyon más, mint a megszokottak, de nekem személy szerint e miatt -is- nagyon bejön. Elvileg minden adott a sikerhez. Klasszikus képregény, Spielber + Jackson húzóneve, nagyon jó bemutatóidőpont. Neves, elismert Box Office elemzők is sikert jósolnak neki. A papírma tehát ez, a meglepetés pedig a bukás-közepes szereplés lenne. Meglátjuk! :)
  • Szolnokboy1 #13
    miért ne tudna? ő mindent tud.
  • FL Zoli #12
    felteszek 500 ft-ot, hogy Shia LaBöff lesz a címszereplő(akit mellékeen rühellel)
  • scagnetti #11
    Nem is tudtam hogy te még jósolni is tudsz!
  • gneoka #10
    Tényleg összezavarodtam idáig nem is olvastam olyan hírt hogy ne élőszereplős lenne, most ez komoly? pedig annyira kíváncsi voltam a megvalósításra.
  • winnie #9
    bukni? a tintin sikerre van ítélve. eleve, mert klasszikus, meg mert animáció, de hogy még mocapes is...
  • Mister #8
    Nos, Mr. Spielberg, egyszer bukni is kell...
    De nem baj, ezután akár jöhet megint sikeres film is.
  • xido #7
    Nem úgy volt még az elején,hogy élőszereplős lesz,és nem ilyen animációs mozi?
  • endrev #6
    Valószínűleg azért ez a plakátja, mert a régiek így ismerik és talán még nem is készült új kivitelű figura hozzá.
  • FL Zoli #5
    nem mert 2 (v több) részes sztori volt