Szekeres Viktor

Megvan, mi lesz Steven Spielberg új filmje

Steven Spielberg ismét háborús drámát fog készíteni. A War Horse az első világháborúban játszódik, a főszerepben pedig egy farmerből lett katona, valamint annak lova lesz látható.

Már oly sok projekttel hozták össze Steven Spielberget, hogy szinte alig lehetett számon tartani, de úgy tűnik, hogy a sok neki tetsző filmötlet közül végül mégis választott a népszerű rendező. A The Wrap információi szerint Steven Spielberg következő filmje a War Horse című I. világháborús film lesz. Az epikus ívű történet vászonra vitelét Marvin Levy, a Dreamworks szóvivője erősítette meg.

Már a premier dátuma is megvan, az alkotás 2011. augusztus 10-én kerülne bemutatásra Amerikában. A Michael Morpurgo 1982-es regényén alapuló War Horse története egy farmer fia és annak lova közti kötelékre épül. A fiút és a lovat, bár elszakítják egymástól, de a sorsuk nem egyszer összefonódik, többek között a világháborúban is. A regényből Nick Stafford színművet is készített, mely több díjat is nyert és London után nemsokára a Broadway-en is bemutatják. A forgatókönyvet Lee Hall és Richard Curtis fogja készíteni. Érdekes módon így a film fél évvel Spielberg másik alkotása, a The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn előtt kerül moziba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • iambg #7
    sztem is valami ilyennel kéne foglalkozni, a lovacskázást hagyjuk meg a betyároknak
  • zaki #6
    wtf? inkább csinálna vmi odab@szós scifit. pl az interstellart.
  • Daza500 #5
    Lucky
  • Daza500 #4
    Spielberg biztos Lucy Luke-fan...bár ott a ló még beszélt is. :D
  • edisonae86 #3
    Majd a csatatéren odaordít a ló a tagnak hogy: "Béééla! Én vagyok az, meg se ismersz?" Hahaha, na jó ez nem volt vicces. De annál a résznél hogy a "sorsuk többször összefonódik" hogy tudja felismerni hogy azaz övé volt. Áh inkább meg se kérdeztem. :D
  • kissssss #2
    egy ember???
  • bcrics #1
    1 lóóóó???