Szekeres Viktor

Liam Neeson új akciófilmje mindent alázott

Liam Neeson ismét bizonyított akciószerepben, mert bár a Szupercsapat-mozifilmben nem aratott osztatlan sikert, de az Elrabolva után készített újabb "egyszemélyes" akció-thrillere, az Ismeretlen férfi remekül nyitott.

Ki hitte volna pár éve, hogy a szakmailag mindig is elismert, Oscar-jelölt Liam Neeson mára box office-húzónév lesz, hogy csak a neve miatt az emberek jegyet fognak venni? A siker természetesen az Elrabolva premierjéhez kapcsolható, mely 25 millió dollárból készült, s Amerikában 145 millióig jutott úgy, hogy az európai premiert követően fél évvel került a mozikba. Ez történt 2009-ben - beszédes, hogy előző két filmje, a 2006-os Seraphim Falls - A múlt szökevénye és a 2005-ös Reggeli a Plútón négyszázezer, illetve nyolcszázezer dollárra volt jó az óceánon túl.


Neeson itthon április 14-től lesz látható az Ismeretlen férfi (Unknown) című akció-thrillerben, melynek plakátján ismét csak akciófilmes pózban tetszeleg, Jaume Collet-Serra (Viasztestek, Góóól 2, Az árva) filmjének premierje pedig igazolta a színész népszerűségét, hiszen a hétvége legnézettebb alkotása lett Amerikában. A 30 millió dollárból készült Unknown 3043 moziban került bemutatásra, s 21,7 millió dollár bevételt termelt, alig kevesebbet, mint a 24 millióval debütáló Elrabolva.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #4
    Nekem egyik régi nagy kedvencem ez a bácsi :)
  • bmw #3
    Jo lesz...
  • tatish #2
    Szerintem még a Szupercsapatban is jó volt az öreg :)
    egyszer megnézném James Bond szerepben is
  • emp #1
    hmmm... érdekes. Pedig a Seraphim Falls szerintem istentelen jóra sikeredett. És az After Life? Arról szó sincs, hogy teljesített, pedig szintén érdekes alkotás. Neeson zseniális színész!