Szekeres Viktor

Az első képek Hugh Jackman robotos scifijéből, a Vasökölből

Hugh Jackman hatalmas monstrumok társaságában lesz látható jövő ősszel, amikor is megpróbálja sikerrel vinni a Richard Matheson novellájából írt történetet, melyet korábban már az Alkonyzóna is feldolgozott.

Az előzetest követően pár forgatási képet is megosztott a közönséggel a Vasököl (Real Steel) gyártója, melyeken leginkább Hugh Jackmant és a robotokat lehet látni. A családi filmek specialistája, Shawn Levy által rendezett scifi egy olyan sportfilm lesz, melyben Hugh Jackman lecsúszott bokszolóként megpróbál haladni a korral és jó eredményt, valamint megélhetést elérni a hús-vér harcot felváltó robot-a-robot-elleni összecsapások világában. (A többi képet itt lehet megnézni.)

Klikk ide! Klikk ide!

Bár a kampány már elkezdődött, a Vasököl csak október hetedikén kerül bemutatásra Amerikában, igaz jelen állás szerint a Fórum itthon már szeptemberben bemutatja a filmet, több nappal megelőzve az amerikai premiert. A tervek szerint Hugh Jackman bunyóját a robotokkal az IMAX-mozikban is bemutatják.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Medi86 #7
    Ez volt az első gondolatom.:)

    Amúgy szerintem elég ijesztő, hogy Hugh Jackman milyen sebességgel süllyed. Elég cikinek tűnik a film.
    Azt hiszem a kedvenc jelenetem az lenne, amelyikben a mély lelki válsággal küzdő robotot csak az rángatja ki a lét értelmetlenségének bugyrából, hogy a tolószékes Rocky Balboa lelket önt belé.:)
  • Elk Hunt #6
    Munkás ököl vasököl oda csap ahova köll....
  • Mat666 #5
    Ezt inkább kihagyom.
  • 0Fritz0 #4
    Egy újabb filmnek csúfolt borzalom.
  • djw #3
    nem kicsit :D
  • bmw #2
    Hat elegge....
  • Mister #1
    hmn, gagyi?