Szekeres Viktor

Két várós scifi kapott unalmas plakátot

2011 a tervek szerint rengeteg scifit fog elhozni a moziba. A negyedik, valamint a Sorsügynökség csak kettő a sok közül, de év elején mindenképpen ezek tűnnek a legérdekesebbnek.

A scifirajongók 2011. elején két, Földre támadó idegen űrhajókat minden bizonnyal mellőző scifit várhatnak leginkább. Egyrészt a DJ Caruso-féle I Am Number Four-t a Hannah Montana: A film és a Smallville készítőitől, kevéssé ismert színészekkel (Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer). Másrészt pedig a The Adjustment Bureau-t, mely P.K. Dick egyik írásából készült és főszereplője Matt Damon, valamint Emily Blunt. E két film kapott a napokban új plakátot.

Amerikában egyébként az I Am Number Four február 18-án kerül bemutatásra, épp ezért örömhír, hogy mi már 17-től láthatjuk a Fórum Hungary jóvoltából A negyedik címen. Hasonlóképpen viszonylag hamar elér hazánkba a The Adjustment Bureau is, hiszen a március 4-i amerikai premiert követően a UIP-Dunafilm már március 31-én bemutatja Sorsügynökség címmel.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #16
    A másikon meg a kb fekete-fehér-piros :)
  • buklee #15
    A jó öreg kék narancs színösszetétel megvan azért legalább az egyiken:D
  • bippo #14
    imdb: "John is an extraordinary teen, masking his true identity and passing as a typical high school student to elude a deadly enemy seeking to destroy him. Three like him have already been killed ... he is Number Four."

    Wiki: Nine infant aliens, who closely resemble humans, flee their home planet, Lorien, to hide on Earth. An invading species, the Mogadorians, have destroyed their planet, and follow them to Earth to hunt them down. Each of the nine aliens is given a guardian and will develop superhuman powers as they become adults. They are each assigned a number. These last children of Lorien can only be killed in the sequence of their numbers.[2] Numbers One, Two, and Three have been killed so far.

    Number Four (Alex Pettyfer), also named John Smith, moves to Paradise, Ohio, disguised as an American high school student.[3] He makes a friend, Sarah Hart (Dianna Agron), a sweet Midwestern girl who is a photographer. After being on the run his whole life, Number Four falls in love and now has something to stand up and fight for.[2]
  • pokolfiu #13
    miről szól ez a 4es vagyok?
  • hajnaltores #12
    Jézusom, be lehet kussoljál, aztán fáradj el más oldalra...
    Szerinted kit érdekel, hogy unod te?
    Van itt egy ember, aki tönkre bassza az SG szímvonalát, folyamatosan szajkózza a hülyeségeimet, lehet, hogy ez téged nem zavar, mert teljesen érdektelen számodra, de mást igen, mert zavar. :) Szóval, nagyon jó volt, hogy egy darabig írtál ide, most már húzz el kérlek ide! Szia
  • WoodrowWilson #11
    Akkor most kevéssé ismert, mint Matt Damon, vagy nem?
  • NEXUS6 #10
    Ez a Negyedikes vagyok nem az inFamous c. játék filmadaptációja lesz?
  • NaNeMár #9
    Egyetértek!
    Csak néhány film jut eszembe amiben szerepelt (Hitman, Die Hard 4, Szüzet szüntess), de akkor sem kevéssé ismert!
    Az igaz hogy nem vetekszik mondjuk Matt Damon ismertségével, de akkor is....
  • bippo #8
    Kövezzetek meg, de nekem tetszik ez a 2 plakát.
  • kalapos01 #7
    Olyphant nagy kedvencem, de igazad van, ő egyelőre még a "kevéssé ismert színész" kategóriába sem igazán fér bele. Pár év és már ő sem lesz ismeretlen.