Szekeres Viktor

A Marvel képregényes tervei a következő évekre

A Marvel Studios nem lankad, hiszen az elkövetkező évekre is jó pár filmes terve van, többek között új karaktereket szeretnének megismertetni a rajongókkal: Ironfistet, Black Panthert, s talán Moonknightot is.

A Thor első hivatalos előzetesének debütálása alkalmából a Hero Complex egy élő chatet rendezett a Marvel Studios vezetőjével, Kevin Feige-dzsel, melyben a filmes rajongói kérdésekre válaszolt. Bár sok konkrétumot nem árult el a tervezett projektekről, azért egy-két érdekesebb információt sikerült kihúzni belőle.


Például kiderült, hogy a Bosszú angyalai-filmben Vasembernek ismét új páncélja lesz, azaz folytatódik a Vasember 2-ben megkezdett evolúció. Feige a Marvel Studios további projektjeiről elmondta, hogy a Büntető (The Punisher) jogai visszakerültek hozzájuk és mindenképpen akarnak kezdeni valamit Frank Castle karakterével, mint ahogy Iron Fist-tel is - a róla szóló film forgatókönyvén már dolgoznak is. Hasonlóképpen tervbe van véve egy Fekete Párduc (Black Panther) mozifilm is, de legelőrehaladottabb állapotban mindenképp az Edgar Wright által írt Hangyaember (Ant-Man) projekt van, az író a szkript újabb verzióján dolgozik jelenleg. Arra a kérdésre, hogy a jövőben lesznek-e női főhősök a Marvel Studios kínálatában, a rajongók általában Miss Marvel nevét szokták bedobni, Feige azonban Jessica Jones iránti szeretetét fejezte ki, majd pedig azt is elárulta, hogy a legnagyobb vágya egy Moonknight-mozifilm, hiszen hihetetlen érdekes karakterről szól, akinek a színre lépését már évek óta tervezgetik, azonban egyelőre még forgatókönyv-fázisig sem jutottak el a tervek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zoltanszon #12
    "Öregem Büntető... ezek komolyan nem néznek utána, hogy mit írnak??? Azt értem, hogy pár karaktert csak úgy hasra lefordítanak, mert nem annyira ismertek, de Megtorlót így fordítani???"

    Az elso Megtorlot (a '89-s Dolph Lundgren felet) igy forditottak, Megneztem multkor szinkronosan, es a fejemet vertem kozben a falba.
    Az egyetlen felreforditas, amit "elviselek" az a Rozsomak-Farkas, es azt is csak azert, mert tisztan hangzas utan a farkas veszelyesebb allatnak tunik (Ebbol indultak ki egyebkent a forditok is, ha jol tudom).
  • kalapos01 #11
    "Öregem Büntető... "

    Legyen rögtön tizenegyes, Vagy hétméteres.
  • rolinev92 #10
    "Nem. Csak annyira idegesít ez a sematikus mozi. Van egy jó hős valamilyen különleges képességgel(lehetőleg állati génekkel), van egy gonosz ellensége, általában a szerelem is bejön a képbe, kerülgetik egymást a filmben a gonosszal, és az utolsó 20 percben összecsapnak. A világ megmenekül és heppiend."

    Mondjuk a fenti hősök esetében:

    Holdlovag esetébe: Nincs különleges ereje, ha csak az nem számít annak, hogy egy beteg állat, csaja hát fogjuk rá, miért kerülgetnék egymást a gonosszal, ha az élő gonosznak hódol? Konkrétan van egy istenség, aki kicsit az agyára megy... A módszereiről: a legenyhébb a csonttörés, de volt már arclenyúzós rész is...

    Öregem Büntető... ezek komolyan nem néznek utána, hogy mit írnak??? Azt értem, hogy pár karaktert csak úgy hasra lefordítanak, mert nem annyira ismertek, de Megtorlót így fordítani???

    A többi film véleményem szerint érdekes lesz, mondjuk "Hangyaembernél" nemtom, hogy milyen sztorit vesznek elő, meg, hogy melyiket, Hank Pym pl érdekes karakter, de akkor egyértelmű, hogy kell egy Darázs is a filmbe vagyis Janet, az más kérdés, hogy az eredetsztori annyira nem érdekes inkább az Bosszú Angyalainál töltött idejük, amikor Hank begolyózik és megalkotja a Bosszú Angyalai egyik legnagyobb ellenfeleként számon-tartott Ultron-t.
  • z99999 #9
    könnyű téged felidegesíteni.
  • qetuol #8
    hangyaemberrrrrr váááá o.OOOOOOOOOOOO
  • Wittgen #7
    "legelőrehaladottabb állapotban mindenképp az Edgar Wright által írt Hangyaember (Ant-Man) projekt van"

    Ez azt jelenti, hoogy a poénokra lesz kihegyezve a film? Mert a Wright-srác nálam erről ismerszik meg :D (pl Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, stb...).
  • zoltanszon #6
    Egyet ertek richard45-tel.
    OLVASD. De a Christoper Nolan fele Batmannak is mar felig kilog ebbol a leirasbol.

    Es remelem, hogy osszegyurjak az eddigi megtorlo filmeket, es csinalnak belole vegre egy normalis adaptaciot... Mondjuk a Born-t alapul veve.
  • richard45 #5
    Nem csak Superman féle sztorik vannak a képregények világában. Olvasd el péládul a Watchmant, és akkor te is rájössz erre.
  • ADAMEX9 #4
    Nem. Csak annyira idegesít ez a sematikus mozi. Van egy jó hős valamilyen különleges képességgel(lehetőleg állati génekkel), van egy gonosz ellensége, általában a szerelem is bejön a képbe, kerülgetik egymást a filmben a gonosszal, és az utolsó 20 percben összecsapnak. A világ megmenekül és heppiend.

    De javíts ki ha tévedek...
  • KP27 #3
    Amennyire tetszett a Vasember 1, annyira fos lett a második rész. Remélem a harmadik rész nem lesz megint ilyen unalmas...