Szekeres Viktor

Nicolas Cage keménykedik a Szellemlovas 2 első képein

A nagyon gyengén sikerült első Szellemlovas-mozifilm anyagilag komoly sikert ért el, így nem csoda, hogy a gyártó stúdió úgy érzi, hogy még kipréselhet belőle némi pénzt, mielőtt a Marvel visszakapja a figura jogait.

A Marvel-képregények rajongói máris csemegézhetnek Nicolas Cage új filmjének, a Szellemlovas második részének forgatásán készült fotókból, melyeken a színész talpig bőrben próbálja hozni legjobb formáját. A Ghost Rider: Spirit of Vengeance címet viselő filmet jelenleg is forgatják Romániában.


Johnny Blaze visszatérését a Crank 1-2, valamint a Gamer - Játék a végsőkig rendezője, a reklámfilmek készítésével befutott Neveldine/Taylor duó készíti, s ha hinni lehet a képeknek, akkor a történetben egy gyerek is szerepet fog kapni, bár egyes szemlélődők szerint ő csak a felvételeken kívül bohóckodott az Oscar-díjas amerikai színésszel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • djstefi #9
    Kocsis Piktor ... ize ... Szekeres Viktor cikk ...
  • DeviloftheHell #8
    remélem legalább a forgatokönyvet vmi tehetséges irta mert ez a duo aztán enyhén nem tud filmet csinálni crank legalább röhejes de a gamer az egy szar :D:D:D
  • Loverman #7
    "itt utálok téged szinte mindenkit!"

    he?
  • richard45 #6
    Át kellet gondolonom az életem olyan nagy keménykedés ment ezzen a képen.
  • hajnaltores #5
    Igen, a forgáson kívül bohóckodott ott, odament, és a motor elejére ült, mert olyan kedve volt bohóckodni... :) Viktor, Szörnyű vagy, mondom, menj már el kapálni, itt utálok téged szinte mindenkit!
  • Zolivok #4
    Nicolas Cage keménykedik a Szellemlovas 2 első képein
    2010. november 27. 11:20, Szombat - Szekeres Viktor JÉZUS EREJE
  • bertino #3
    "Johnny Blaze visszatérését a Crank 1-2, valamint a Gamer - Játék a végsőkig rendezője, a reklámfilmek készítésével befutott Neveldine/Taylor duó készíti"

    uhh, hat ez fail.
  • bladesoft #2
    Annyira rossz volt a Szellemlovas hogy sokan megnézték. -.-'
  • fika ferenc #1
    Tehát ha jól értem, a bűn rossz Ghost Rider második részét, a még annál is rosszabb film, a Gamer renedezői készítik. Bravo!
    Szerintem ez a film sikerre van ítélve: az emberek döntő többsége hajlandó lesz fizetni azért, hogy ne kelljen megnéznie. LOL