Szekeres Viktor

Megjött a legújabb szuperhős képregényfilm előzetesének előzetese

Ki tudja, talán a jövő nyár már Green Lantern eljövetelétől lesz hangos, egyelőre azonban még nincs túl nagy hájp a Ryan Reynolds főszereplésével készült képregényfilm körül. Talán a keddi előzetes majd változtat ezen.

Az Entertainment Tonight mutathatja be először a Green Lantern-mozifilm előzetesét. A műsortól már megszokhattuk az efféle trailer-világpremiereket, mint ahogy azt is, hogy elég abszurd módon már az előzetes premierjét is reklámozni szokták, így az alábbi videó a Green Lantern első előzetesének az előzetese, pár részlet fél percben a kedden adásba kerülő két percből.


A Martin Campbell által rendezett Green Lantern (Zöld Lámpás) Amerikában június 17-én kerül bemutatásra olyan színészekkel, mint Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Tim Robbins, Mark Strong, Taika Waititi, Temuera Morrison, Angela Bassett, Jay O. Sanders és Jon Tenney. A szuperhősfilm újabb kísérlet lesz arra a DC képregénykiadó részéről, hogy kicsit megtörjék a Marvel-képregényfigurák egyeduralmát a jelenlegi mozis piacon, hiszen utóbbiak, akárcsak a képregény piacon, a mozifilmek színterén is sikeresebbek. (Igaz, a jelen legsikeresebb képregényhőse Batman a DC-univerzum lakója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #12
    Ez vmi gagyi....
  • Bulics #11
    Hát ez sz*r lesz!
  • Béka Benő #10
    SZTK-szemüveges néger hülyegyereket minek tesznek a filmbe ?
    Remélem a film azért nem egy Fantasztikus négyes színtű baromság lesz...
  • Axlkenobi #9
    És miért komolytalan? Mert van benne egy-két poén is? Mikor lenne komolyan vehető? Ha "nagyon darkos" lenne, vagy "R besorolású"? Szerintem kicsit fárasztó már ez az új trend, hogy minden legyen baromira sötét, meg komor.

    Nem minden képregényfigura Batman, akinek ez jól áll. Ennél fogva remélem, hogy az új Superman filmet sem akarják nagyon "darkosítani", csak mert most az divat. Nagyon nem illene a figurához.
  • Axlkenobi #8
    Miért ne játszhatna többet is? Sőt, igazából ez már a harmadik képregényfilmes karaktere, hiszen Deadpool és Green Lantern előtt ugye játszott a Penge harmadik részében is, ő volt Hannibal King. Sőt, ha minden igaz, évek óta vele tervezik a Flash-filmet is, de szerintem azt már végül másra fogják bízni.
  • hdo #7
    Ez valami paródia? Mert igazinak marhára komolytalan!
  • Ender Wiggin #6
    Fasza, hogy két nagy rajongótáborral bíró szuperhőst is ugyan az a színész játszik. Remélem az új Superman szerepét is neki adják...
  • Rage47 #5
  • sandor8206 #4
    green lantern is ilyen vicces figura a comic-ban, vagy csak reynoldshoz igazították a szerepet mert ő milyen vicces csávó?
  • Axlkenobi #3
    Nagyon ígéretesnek tűnik, szerintem Reynolds telitalálat a főszerepre. A CGI-ruha is tetszik, kicsit az Automan sorozatot juttatja eszembe gyerekkoromból. Egyedül a maszkja nem jön be annyira, de még biztos sokat csiszolnak az effekteken.