Szekeres Viktor

Újabb szuperhős-film szállt harcba legjobbnak járó címért: itt van a Zöld Darázs új előzetese

Egyesek szerint eredetibb hangvételével emelkedhet ki a szuperhősös dömpingből a Seth Rogen főszereplésével készült Zöld darázs. Kérdés, hogy egy januári bemutatóra mennyire lesz kíváncsi a közönség.

A Columbia Pictures a napokban mutatta be új szuperhősös filmjének, a Zöld darázsnak (The Green Hornet) a teljes előzetesét, melyből nagyjából teljes képet nyerhetünk arról, hogy milyen is lesz a végeredmény. A filmet Amerikában január 14-én mutatják be, de mi már 13-tól láthatjuk az Intercom jóvoltából 2D-s és 3D-s verzióban is, természetesen magyar szinkronnal. Jelen állás szerint az IMAX-verziót itthon nem mutatják be, a 3D pedig konvertált lesz, de a hírek szerint a filmet eleve úgy forgatták, hogy tudták, hogy 3D-ben kerül bemutatásra.


A Zöld darázst az eddig cseppet sem közönségfilmjeiről (Egy makulátlan elme örök ragyogása, Tekerd vissza, haver!, Az álom tudománya) elhíresült Michel Gondry rendezte, a főbb szerepekben pedig Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz, Christoph Waltz, Edward James Olmos, David Harbour és Tom Wilkinson lesz látható. Érdekességként meg lehet említeni, hogy a szuperhősről készült 1966-os tévésorozatban Kato szerepét Bruce Lee alakította.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vinc3nt #6
    ásd el magad inkább ez a zinternet nem neked való
  • Béka Benő #5
    De utálom ezt a balfasz Seth Rogen.
    Már a Ananász expressz című hulladékban is rohadtul idegesítő volt.
    Amúgy mi a túróért hiszik,hogy nálunk is kasszát fog robbantani a Zöld Darázs ?
    Ja,hogy kamu 3D lesz a moziban,és így a Titánok harcával beszopatott birkamagyar minden filmre megy,aminek a címében szerepel a "3D" ?
    Így érthető !
  • JASON13 #4
    Christoph Waltz mostantól az ultimate evil boss...
  • PheCho #3
    Csak én emlékszem rosszul vagy ezt tényleg (szótár szerint) Zöld LÓdarázsnak keresztelték anno? Nem oszt nems zoroz, csak nekem így kicsit kurta. Fura a hangzása. Biztos csak megszoktam a régit.
  • sandor8206 #2
    valahogy nem bírom az ilyen "baromságokat" de valamiért az előzetes tetszet, poénok bejöttek, karakterek is szimpatikusak
  • Szefmester #1
    Érdekesnek tűnik. Ha végig megtartja ezt a vicces akciós vonalat akkor remek szórakozás lesz végignézni.