Szekeres Viktor

Az első kép az új Dredd bíróról

Még nem kezdődött el a forgatás, de a Dredd próbáiról már kikerült egy kép, melyről kiderül, hogy fog kinézni Karl Urban Dredd bíró jelmezében. A filmnek egyébként nem lesz semmi köze az 1995-ös adaptációhoz.

Mint arról már korábban beszámoltunk, Hollywoodban megpróbálják a Sylvester Stallone-féle verzió által a Judge Dredd, azaz a Dredd bíró hírnevén ejtett csorbát kiköszörülni, s egy újabb filmverziót készítenek el, mely a tervek szerint nem erőszakolná meg a képregényt. Az új bíró Karl Urban lesz, s bár a forgatás még nem kezdődött el, egy képet már meg lehet nézni róla, illetve karakteréről.


Az új Dredd bírót gyártó stúdió természetesen abban bízik, hogy az Amerikában mindössze 34 millió dollárt termelő 1995-s filmmel szemben az újragondolás lesz olyan sikeres, hogy egy új filmsorozat alapját képezze. Ebben Pete Travis rendező (Nyolc tanú) lesz a kulcsfigura, de természetesen Alex Garland, a forgatókönyvíró szerepe sem elhanyagolható. Az elkészült film (Dredd) természetesen 3D-ben lesz látható a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #15
    A régit alig látták páran, ahhoz tuti nem fogják. :)
  • wfefe #14
    Nem azért mondom, de sly azért sokkal durvábban nézett ki mint ez a csóka. Ez a ruháját sem tölti ki, nem hogy a sisakot, arról nem is beszélek, hogy nem úgy néz ki mint akivel nem találkoznék a sötét utcán. Lehet jó lesz a film, én is biztosan megnézem, de sajnos vagy nem sajnos mindenki döntse el maga, a 95-ös verzióhoz fogom/fogják hasonlítani...
  • sandor8206 #13
    ja szinte látom magam előtt, ahogy Sly ül a többi elítélt közt a rabszállítórepülőgépen sisakban :-)
  • Loverman #12
    van amit egy médiumban meg lehet csinálni, egy másikban viszont nem... sokszor ezt nem fogják fel a rajongók, akik teljes konvertálást akarnak látni a kedvenc akármilyükről. Ha sosem mutatják a főhős arcát akkor annyi erővel egy utcaseprőt is behívhatnának hogy alakítsa. Egyébként meg a régi film sztorija is olyan volt hogy hülyén jött volna ki ha sosem veszi le a sisakját.
  • Paddy #11
    Ha már a képregénynél tartunk pár észrevétel a filmhez:
    -az igazi Dredd szinte soha nem veszi le a sisakját vagy ha még is, akkor is többnyire árnyékban mutatják.
    -a fenti képen a sisak mintha bili szerűen nagy lenne a szereplőre:P
    -Dreddnek száraz, csak a törvényt ismerő szinte már no mercy stílusa van...
    A fentieket a Sly verzió nem vette figyelembe és jól elcseszték a filmet, a sztorit és az egész Dredd univerzumot.
  • johnsilver #10
    Nem ismerem képregényt, a film nekem tetszett. Ezt is meg fogom nézni, viszont nem valószínű, hogy moziban.
  • AZTA #9
    Ó igen biztos sokan fognak egy 15éves film alapján leíirni egy mostanit...
  • m minnifield #8
    mondjuk ez a képregényfilmekre úgy nagy átlagban igaz.
  • m minnifield #7
    igazából az a kérdés, hogy a dredd bíró képregénynek van-e akkora rajongótábora, hogy sikeressé tegye a filmet.
  • xido #6
    Karl Urban szerintem még nem akkora húzónév,hogy Stallone után elvigye a hátán ezt az akció scifit....Viszont bármelyik képregényt ismerő ember szentté avathat vagy elátkozhat egy filmet bármikor,úgyhogy ezt a rajongókon áll vagy bukik világviszonylatban,mennyire fogadják el az új feldogozást és mennyire tartják majd forrás-hűnek...