Szekeres Viktor

Rebootolhatják az Interjú a vámpírral-sorozatot

1994 és 2002 után ismét film készülhet Anne Rice népszerű Vámpírkrónikáiból. Az érdeklődő stúdiókban mindössze az írónővel kell megegyezniük, hiszen ő birtokolja a könyvsorozat jogait.

Anne Rice Vámpírkrónikái könyv formában rettentő sikeresnek számítanak, azonban a könyvek csak két mozifilmnek képezik alapját. A vámpírok reneszánsza viszont nemsokára lehet, hogy visszahozzák Lestat karakterét (és a többieket) a vászonra, főleg, hogy a megfilmesítés jogai időközben visszaszálltak az írónőre. Pár éve még Robert Downey Jr.-ral tervezték a folytatás, a minap pedig az írónő a Vulture-nak adott interjújában jelezte, hogy hiba lenne lemondani a filmről: "Remélem lesz Vámírkrónikák-mozifilm, de egyelőre nincs konkrétum, mindössze rengeteg érdekes beszélgetés és tárgyalás. Abban bízom, hogy hamarosan hivatalos bejelentéssel is szolgálhatok."


Az Interjú egy vámpírral című filmet egyébként 1994-ben mutatták be Tom Cruise-szal, Brad Pittel és Antonio Bandrasszal, azonban az akkoriban drágának számító produkciótól sokkal többet vártak, mint a végül realizálódó 105 millió dolláros bevétel. A folytatás, A kárhozottak királynője 2002-ből már más célközönségnek készült, másféle célokkal és feleannyi pénzből - és Stuart Townsenddel Lestat szerepében. Végül a film 30 millióig jutott Amerikában.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!