Szekeres Viktor

A durva részek kimaradnak az Alkonyat 4-5-ből

Az Alkonyat záró epizódjainak forgatókönyvírója elmondta, hogy a Hajnalhasadás egyik legellentmondásosabb jelenetét mindenképpen látni fogjuk a mozivásznon, azonban nem 100%-os részletességgel.

(A hírben a sorozat folytatására vonatkozó spoilerek előfordulhatnak.) Ismét nyilatkozott az Alkonyat 4. és 5. epizódjának forgatókönyvét író Melissa Rosenberg és helyére tette korábbi szavait, miszerint a negyedik regény adaptációjában nem fogjuk látni Bella szülését. Amikor ugyanis a rajongók azt követelték, hogy többek között a jelenetre való tekintettel legyen korhatáros a vámpír saga utolsó epizódja, hogy mutassák a szülést, az özönvért, a beleket, akkor az írónő azt reagálta, hogy "a szülés megmutatása nélkül is lehet ábrázolni azt, attól nem lesz kevésbé hatásos.".


Rosenberg ezúttal viszont tisztázta korábbi szavait a PopSugar-nek és kijelentette, hogy a szülésnek mindenképpen a vásznon lesz a helye, a félreértést az okozhatta, hogy ő arra utalt, hogy a Bella méhlepényének falát átharapó Edwardot nem kell feltétlenül premierplánban megmutatni, arra a látványra nem biztos, hogy szüksége van a nézőknek. Az írónő azt is elmondta, hogy kíváncsian várja, miképp sikerül megoldani Bella vámpírrá változását. (Az Alkonyat 4 2011. november 18-án, míg az Alkonyat 5 várhatóan 2012 nyarán kerül a mozikba.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden #22
    Ha korhatáros lenne akkor a fiatalabbak pénzétől elbúcsúzhatna a kapzsi studió, ennyi a titka szerintem a dolognak.
  • CybeRick #21
    link remélem már jó
  • CybeRick #20
    Nekem 1-2 sem tetszett. Gagyi.
    Alternatív befejezés?:
  • bmw #19
    Az egesz egy tini buzulas semmi mas....
    Gyerekeknek keszult szarsag....
  • TomecK #18
    Érdemes lenne elolvasni a könyvet, hogy netalán az egész értelmet kapjon. És azért nem lehet kivágni mert a méh olyan kemény lett, hogy nem fogja a bicska :). Csak a gyerek tudja magát kirágni a szép kis fogaival. Tényleg el kéne olvasni a könyvet. Nekem sem tetszenének a filmek csak magukban az biztos. Viszont a könyv szerintem egész tűrhető.
  • gulyasandras #17
    Ezt érdemes elolvasni.
  • Szefmester #16
    Első kérdés, a twilightos izéket miért mondják vámpíroknak?
    Második kérdés, ha vámpír és nincs vérkeringése hogy állhat fel neki, valamint hogy és mi termeli a "magvakat"
    Harmadik kérdés, ha halottól van a gyerek akkor halva születne és emiatt kell kiharapni? (Biztos nem volt a közelben kés és csak így tudta megoldani. :)
    Végül: Mi a retekért nem csinálnak egy Director's Cut-ot amiben mutatják, ez egyrészt megnyugtatja a borzongani/hányni kívánó tinip*csákat, valamint növeli a bevételeit a filmnek.. Leforgatni meg nem sok extra idő.

    ui: Rühellem ezt az egészet.. Karóznám le az összes szereplőjét.. Nah de majd a Vampire Sucks paródiában megkapják.. ahogy láttam a trailert kb az én véleményem is olyan. :D
  • Kindred Blades #15
    Nekem már az Interjú a vámpírral is giccses volt egy kicsit néhány ponton, pedig szeretem Rice-t.
    Na, akkor el lehet képzelni, erről mit gondolok.
    Szegény Lugosi forog a sírjában, ahelyett, hogy felkelne belőle éjszaka, mint rendesen szokott.
  • TreDoR #14
    Dehogy nincsenek. Az ismerősöm ismerősének ismerőse látott már
  • Chocho #13
    Tényleg? Azt hittem, vámpírok nem léteznek.

    Van itt pár érdekes komment, annyi szent. :)