Szekeres Viktor

A Babylon 5 írója készíti az Underworld 4-et

Kate Beckinsale is benne lesz az Underworld negyedik epizódjában, melyet nem más fog írni, mint J. Michael Straczynski, a Babylon 5 készítője. A filmet bő egy év múlva láthatjuk mozikban, forgatása márciusban startol.

Most már biztosra vehető, hogy Kate Beckinsale szerepelni fog az új Underworld-mozifilmben, hiszen a napokban aláírta szerződését. Az Underworld 4-et eredetileg 2011-ben tervezték bemutatni, de jelen állás szerint csak 2012. január 20-án kerülhet mozikba a film, melynek egyelőre még nincs rendezője sem, viszont a Screen Gems "személyében" forgalmazója már akad.

A márciusban készítendő Underworld negyedik részének forgatókönyvét John Hlavin írta, akinek ez volt az első mozis szkriptje. Így nem meglepő, hogy a gyártó a művét újraíratta egy tapasztaltabb íróval, nem mással, mint J. Michael Straczynskivel, akinek a nevéhez többek között a népszerű Babylon 5 című tévésorozat fűződik, valamint számtalan sikeres képregény. Straczynski legutóbb a Nindzsagyilkos és az Elcserélt életek forgatókönyvével adott magáról életjelet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotcsa #8
    Ja, kössz:D
  • Al Ashrad #7
    A 3. rész volt a legjobb. :) A feka a legnagyobb! Kár, hogy az 1-ben meghal.
  • Loverman #6
    Rise of the Lycans
  • Kingfisher #5
    Volt 3. rész?
  • Rotcsa #4
    Szerintem az eddigiek közül a Rise of Laycans volt a legjobb. :)
    Abban a Viktort játszó színész alakítása is nagyon tetszett.
  • ffxi #3
    Ugyanannyit fog szerepelni Kate Beckinsale mint az előzőrészben, akkor felejtős. Sőt, előzőrészben az úgymond "szereplés" is csak 1 vágott jelenet volt az elsőrészből :S
  • Wittgen #2
    JMS csak korrigálja gondolom, akkor érne sokat a hír, ha az egész sztorit ő ötölte volna ki. Azért ez is jó hír. A B5 nagyon bejött, bár ott nem egy 100 perces filmben lett elmesélve a történet.