Szekeres Viktor

Kitűzték az Alkonyat 5 premierdátumát

2012 végéig kell várnunk arra, hogy a Bill Condon által készítendő Alkonyat 5-öt saját szemünkkel láthassuk a mozikban. Ez, ha mást nem, azt jelenti, hogy nem fogják elsietni a forgatást, mint a 2-3. rész esetében.

Nemrég lett hivatalos az Alkonyat-filmeket gyártó és forgalmazó Summit Entertainment azon döntése, miszerint a népszerű saga utolsó regényét, a Hajnalhasadást, két részletben fogják bemutatni a mozikban. Ma pedig az is biztossá vált, hogy az egyszerre leforgatásra kerülő két záró fejezetből a második 2012. november 16-án kerül az amerikai filmszínházakba, így válva a Pixar-féle Szörny Rt. közvetlen vetélytársává. (Az Alkonyat 4 premierdátumát már korábban kitűzték 2011. november 18-ra.)

Az utolsó Alkonyat-regény kettébontása hasonlít arra, amit a Warner tett az utolsó Harry Potter-regénnyel, a Harry Potter és a Halál ereklyéivel, hiszen az utolsó történet ugyancsak két részletbe kerül bemutatásra, bár csak fél év lesz a hetedik és a nyolcadik epizód között. Az Alkonyat 4. és 5. részét egyébként a Dreamgirls-t is készítő Bill Condon fogja dirigálni, és szinte mindegyik eddig szerepelt színész visszatér az új munkaszerződéseknek köszönhetően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sylvanor #20
    A Penge vagy az Underworld. Azokat nevezném vámpíros filmnek. Alkonyatba bele se néztem. ; ) Egyikbe se. Tény, hogy nézek én is olyat, ami hasonlónak mondható ehhez és a tinilányok istenítik, a másik tábor pedig tűzbe dobná a filmet a rajongókkal együtt. El is árulom: a Vámpírnaplók, amit nézek. De legalább nem habzó szájjal várom. Megnézem, szép volt, jó volt, de most már mék kockulni vagy nézek vmi mást.
    Ilyen hozzáállással tényleg nyugodtan nézhetné bárki a Twilightot is, ha bele gondolunk.

    De egyébként én azt nem értem(, a trailerekből is kiderült rendesen), hogy minek kell a vámpírokat lovestory-val összekötni? o.O
    A vápírcsávó halhatatlan, a humán csaj pedig megöregszik és itt a mese vége, kivéve, ha belőle is vámpír lesz.
  • bobi64 #19
    Hányni tudnék ettől. Rohadtul utálom ezt a trendy, tinivámpírhorror vonulatot, de azt is , hogy már a szünidei matiné horrorfilmekkel van tele. Semmi értelmes nem jut eszébe senkinek? okádék.
  • tyuklepes #18
    Lehet én élek a világtól túl messze (Székesfehérváron) de én nem találkoztam ilyen esetekkel :) Mondjuk, ez tényleg idegesítő lehet, azt el is hiszem ... De ez a sok unalmas ismétlődő fröcsögés is - én ezzel találkozom, engem ez irritál :)
  • Barakukk #17
    Eddig ott voltam az utóbbi két mozinak az éjféli premierjén, de hiába volt "twi-hard" jegyünk (a két utolsó részre szólt), nem volt igazán sikongatás, pedig nem voltunk kevesen a teremben. Az Újhold esetében sem volt nagyobb hiszti a lányok részéről, mint mondjuk a Karib-tenger kalózai filmekben Jack Sparrow kapitány megjelenésekor. De jobbat mondok, egyszer egy Ken Loach előadáson kiabált be pár néző a végefőcímet megelőző patetikus pillanatban.
  • mynameisbence #16
    Már megkapta a neve vampiere suck
  • bmw #15
    Egy tini baromsag az egesz.
    10 perc utan torles lett belole, szanalams az egesz.....
  • Vergil 20 #14
    Tulajdonképp nem is maga a film az idegesítő (nem néztem meg egyiket sem, szóval nekem nem ártottak), hanem az hihetetlenül sok tini ribanc és néha srác akik habzó szájjal bálványozzák ezeket az amúgy igen gyenge (vagy maximum közepes, de egyáltalán nem figyelemre méltó)filmeket.Ezeket nem tudod nem úgy figyelmen kívül hagyni, mint a filmeket.Kibaszottul kiakasztanak a visongásukkal.
  • Sh0w #13
    LOOOOLL!! pont erre gondoltam :_D
  • sanyicks #12


    :DD
  • tyuklepes #11
    Most őszintén, mi a heréért kell minden egyes alkalommal osztani ezt a sorozatot? Nem vagyok cseppet sem rajongója az Alkonyat-filmeknek, megnéztem és el is felejtettem azonnal, de ez a dühöngő kultúr-sznobizmus már irritáló ...Aki nem célközönség, minek foglalkozik vele egyáltalán? Hogy a saját felsőbbrendűségét bizonygassa? Remek ... én sci-fi rajongó vagyok, egy Michael Moore-dokumentumfilmet most kezdjek el szapulni, mert nem nekem készült? (Egyébként MM szórakoztató, csak hirtelen semmi nem jutott eszembe, ami távolabb áll a sci-fi műfajától ... esetleg a Krisztofóró :))