Szekeres Viktor

Erősen korhatáros előzetest kapott 30 Days of Night 2

Megérkezett az elmúlt évek egyik legjobb vámpírfilmjének, a képregény-feldolgozás 30 Days of Night második részének korhatáros előzetese, melyből újabb véres részleteket ismerhetünk meg a Lilith utáni vadászatból.

Pár napja már látható a neten a 30 Days of Night második részének korhatáros, "piros" előzetese, ezért úgy illendő, ha mi is megmutatjuk, hogy miképp fog kinézni az elmúlt évek egyik legjobb vámpírfilmjének (nem volt olyan túl sok...) folytatása. Más kérdés, hogy itthon el fog telni egy kis idő, míg láthatjuk a filmet, hiszen a 30 Days of Night azon itthon DVD-n sikerre esélyes amerikai mozifilmek egyike, mely érthetetlen módon nem jelentek meg magyarul. (A másik a hatalmas bukásnak számító, de a DVD-s piacon jól szereplő Babylon AD Vin Diesellel.)


Mint arról már korábban beszámoltunk, hiába volt viszonylag sikeres az első rész Amerikában, a folytatás, új színészekkel, de pár ismert karakterrel csak DVD-n jelenik meg, mégpedig október 5-én. A 30 Days of Night: Dark Days-ben Stella vámpírtámadások túlélőivel próbál bosszút állni Lilith-en.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jaspercry #5
    Ja egy korhatáros filmnek,korhatáros előzetes dukál!
    Jó néznénk ki ,ha gyerekeknek is ajánlanák......(ha bár sok korhatáros filmet,inkább "ŐK" 18 év alattiak nézik,(games) játszák.
  • DeviloftheHell #4
    navégre vámpir film :D ahol égnek nem pedig csillognak mint egy diszbuzi a naptol
  • bcrics #3
    hát ez kurvajó lesz.sálálá
  • Maniello #2
    *lassan 2 hete
  • Maniello #1
    a tréler megérkezett... már legalább 2 hete -.-