Szekeres Viktor

Itt a Megacápa kontra Krokoszaurusz előzetese

Aki azt hitte, hogy egy óriáspolip végezhet a Megalodonnal, az tévedett, hiszen a tavalyi szörnyfilmes siker, a Gyilkos cápa vs Óriáspolip főszereplője visszatér és most egy krokoszaurusszal veszi fel a küzdelmet.

A tavalyi év egyik legnagyobb tévés sikere volt (Amerikában, és mint arról beszámoltunk, idehaza is) a Gyilkos cápa vs Óriáspolip (Mega Shark Versus Giant Octopus), így a szörnyfilmek rajongóinak minden bizonnyal örömhír lesz, hogy elkészült a folytatása, Megashark versus Crocosaurus címmel, azaz a Megalodonnak sikerült túlélnie az óriáspolippal való találkozást. A folytatás történetéről vétek lenne többet elárulni, hiszen minden bizonnyal bőségesen lesznek benne csavarok, így legyen elég annyi a második részről, ami a film plakátján is olvasható: "Akárki is nyer, mi csak veszíthetünk".


A film főszerepeiben Jaleel White-ot, Gary Stretch-et, Sarah Lievinget és Robert Picardót lehet majd látni. A Megashark versus Crocosaurus minőségére garanciát a rendező, Christopher Ray személye jelenthet, akinek nevéhez olyan korábbi alkotás fűzhető, mint a Reptisaurus.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #24
    ...most mit akarsz , az Alien vs Predatorra is álldoztak pénzt pedig igencsak odaver az Assylum szinvonalához......
  • Merces #23
    jó hogy van ez a film ugy fél percig vigyorogtam a cimén , ezért már megérte megcsinálni
  • Seth74 #22
    Max a családodnak ,hogy ennyire antiszociális vagy.
  • Derapo #21
    Nem,ott még nem jelent meg az Ú...n de keresték.De nagyon:)
  • ADAMEX9 #20
    "Gáz hogy van piacuk."
    Pont az előbb írtad, hogy bebaszva beszívva meg lehet nézni!
  • IMYke2.0.0.0 #19
    Supernatural... úristen...
  • gabeone #18
    Én is bírom az ilyen jellegű filmeket, de a többségük olyan rettentően béna, hogy nem lehet végignézni.. Pozitív példa: Supernatural, negatív példa: mondjuk ez a film. :)
  • gothmog #17
    Sikernek könyvelik el hogy összehoztak egy filmet amit jó társaságban (bebaszva vagy beszívva) poén megnézni egyszer. De azért erre ne akarjanak már iparágat építeni! Jó, tudom, már megtették. Gáz hogy van piacuk.
  • Tinman #16
    Az gond ha a készítők halálát kívánom?
  • lammaer #15
    "hiszen a tavalyi szörnyfilmes SIKER, a Gyilkos cápa vs Óriáspolip főszereplője visszatér és most egy krokoszaurusszal veszi fel a küzdelmet."

    Jajj... legalább egy szmájli elfért volna a cikkben :)