Szekeres Viktor

A Gyilkos cápa vs Óriáspolip nagyot küzdött Doktor House-szal

Nagy dilemmába kerültek a tévénézők múlt héten, szerda este, hiszen a Doktor House legfrissebb epizódja ellen az RTL Klub két legendás őslényt vetetett be: egy gyilkos cápát és egy óriáspolipot.

Ahogyan az várható volt, múlt héten hatalmas csatát vívott a Doktor House (TV2) és a Gyilkos cápa vs Óriáspolip (RTL Klub) című szörnyfilm. A nézettségi verseny érdekes eredmény hozott, hiszen a nézőszámot tekintve a Doktor House győzedelmeskedett: Hugh Laurie sorozatának új epizódját 956 ezren látták, míg a látványorgiát 849 ezren. Azonban ha a két produkció közönségarányát vetjük össze, látható, hogy 21.30 és 22.00, valamint 22.00 és 22.30 között mégis az RTL Klubot nézték többen: először 23,1 - 22,0, majd 22,1 - 21,7 volt a százalékos közönségarány az RTL javára.


Az RTL klub filmjének remek szereplése azért is figyelemreméltó, mert az idán szinte bármilyen filmet küldött a csatorna a Doktor House ellen, szinte mind elvérzett. Egyedül azok a produkciók szorították meg a hatodik évadjában járó sorozatot, melyeknek Steven Seagal volt a főszereplője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #20
    Pedig rohadtul nem mindegy. A műsorszerkesztők árgus szemekkel figyelik a nézettségi adatokat, és ha ilyeneket sokan néznek, akkor sok ilyet fognak vetíteni a tévében. (ergo ritkább lesz az igazán jó film). Szóval azért annyira nem mindegy.
    (Ha meg tényleg nem érdekel, nem muszáj elolvasni. Szerencsére sg-n születik sok más cikk is, amit lehet még olvasgatni.)
  • Merces #19
    .....de most komolyan ki nem szarja le, hogy ki mit néz.....gratula megint egy istentelen jó cikk
  • Chris05 #18
    Szánalmas. Ilyen sz*rokat néznek az emberek és a beharangozóban is rossz volt látni, hogy Lorenzo Lamas ilyen ZS filmben játszik.
  • dzsagon #17
    Az istentelen faszságnak úgytűnik nincsenek határai.
  • Wolf017 #16
    lemaradt egy "a" betű
  • Wolf017 #15
    Ha esetleg arra célzol, hogy ez iróni akart lenni, SZVSZ annak nagyon erős.
    Én akkor inkább így írtam volna: ...míg a "látványorgiát" 849 ezren.
    Iróniát rengeteg filmben lehet keresni, vagyis valamilyen olyan dolgot, ami irónikusan jó benne...
    (remélem érted mire gondolok, ha nem, az engem nem érdekel)

    Részemről a téma túltárgyalva!
  • Kindred Blades #14
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Irónia

    Olvasgat, töpreng, aztán kommentel.
  • pauly #13
    " Mintha megrekedt volna az emberek ízlése a 80-as években."Bár úgy lenne,akkor még tudtak filmet csinálni,nem úgy mint manapság...
  • bippo #12
    Azért megvan a színvonal. A 6.szezon az egyik legjobb, és erre olyanok győznek ellene, mint az Asylum produkciók és a Steven Seagal filmek. Mintha megrekedt volna az emberek ízlése a 80-as években. (mert akkor még jók voltak ezek is)
  • Csak77 #11
    Nem értelek. Az "ilyen" filmekre igény van, jó szórakozás.