Szekeres Viktor

Végső állomás 5: az első képek

Augusztus 26-tól lesz látható az amerikai mozikban a Végső állomás 5, s végre képeket is láthatunk a filmből, melyet az Avatar segédrendezője fog készíteni, így valószínűleg a 3D-re nem lesz panaszunk.

A Warner Bros. tegnap kihirdette 2011-es mozis premierjeit, s az egyes filmekhez kapcsolódó bemutató dátumokhoz képeket is csatolt, így a horror szerelmesei végre láthatják azokat a karaktereket, akikért esetleg szorítani fognak 2011. augusztusában. Akkor érkezik Amerikába ugyanis a Végső állomás sorozat ötödik része, mely úgy tűnik, hogy az előző, szám nélküli epizód után a Final Destination 5 címmel fog rendelkezni.


A folytatás tényén nincs csodálkoznivaló, hiszen a horrorszéria majd minden epizódja felülmúlta az előzőt bevételé tekintetében, s amikor a 3. rész után fáradni tűnt a sorozat, a negyedik epizód 3D-je lehelt új életet a franchise-ba. Az FD5-öt Steven Quale rendezi, aki együtt készítette James Cameronnal a 3D-s Aliens of The Deep-et, valamint a Titanic és az Avarat 2nd unitjának a rndezője is volt. A főbb szerepekben az alábbi színészeket láthatjuk: Emma Bell, Nick D'Agosto, Miles Fisher és Arlen Escarpeta, s ami a legfontosabb, némi kihagyás után Tony Todd is vissza fog térni. A katasztrófa ezúttal egy függőhídon fog történni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • b3nnyr4y #4
    Mivel nem lesz benne CGI egyáltalán, ezért kisebb költségvetés is elég. Pffff
  • Justil #3
    "melyet az Avatar segédrendezője fog készíteni, így valószínűleg a 3D-re nem lesz panaszunk"

    ja, hát persze, a költségvetés is ugyanakkora? pff.
  • Wittgen #2
    Ez így van. Már az első 5 percben tudni lehet, hogy a film végére ki fogja átverni a Halált, így az ember csak azért tud izgulni, hogy milyen új jóféle halálnemet tartogatnak az ágyútöltelék emberkék számára a készítők.

    Ennek ellenére én mindegyik FD filmen remekül szórakoztam, bejött mindegyik.
  • Kensin #1
    "...így a horror szerelmesei végre láthatják azokat a karaktereket, akikért esetleg szorítani fognak 2011. augusztusában."

    LOL, hát igencsak esetleg. Max azért fog szorítani mindenki, hogy "gyerünk már, kérjük a következőt!".