Szekeres Viktor

Itt az új, talált videókazettás horror előzetese

A [rec], a Cloverfield, a Catfish, a Karantén és a Paranormal Activity után újabb "megtalált felvétel"-es film kerül a mozikba. A gyógyszer kísérleti alanyokról szóló Guinea Pigs a tervek szerint 2011-ben kerül bemutatásra.

Egyre népszerűbb lesz a kézikamerás, esetleg ipari kamerás, áldokumentarista horrorok műfaja, ami már csak azért is furcsa, mert a műfaj újjászületése nem egy mai filmhez, hanem az 1999-es Idegleléshez kapcsolódik. Akkor ugyan elkészült pár hasonló, de általában gyenge horror, a dömping azonban csak az elmúlt években indult meg.


A legújabb kukkoló horror angol lesz és Ian Clark rendezi Guinea Pigs címmel. Az eddig rövidfilmekben utazó rendező filmje, mint az az előzetesből is kiderül, nem kézikamerás lesz, hanem elvileg a biztonsági kamerák segítségével pillanthatunk be oda, ahova kézikamerákkal, az operatőr jelenléte miatt lehetetlen lenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • leeloodallas #5
    A Pacific egy óriási minisorozat volt. Valóban többet ér a reklám, mint az előzetes. Nem is értem, minek csinálnak ilyet... Ennyi ésszel mutathatnának egy pohár tejet is. Nekem nem hogy nem keltette fel az érdeklődésemet, hanem azt a keveset is elvette...
  • Jude666 #4
    Nekem ezekből a videókból mindig az elején lévő reklámok tetszenek a legjobban.
  • bertino #3
    :DDDDDD
  • nessboth #2
    Ja-ja, hátborzongatóbb egy kiszámíthatatlan elmebajos dühöngő őrült, mint egy lábast mozgató szellem...
  • Yany #1
    Hmm... jó is lehet. Paranormal-nál mindenesetre tobb fantáziát látok ebben.