24
-
Merces #24 ...most mit akarsz , az Alien vs Predatorra is álldoztak pénzt pedig igencsak odaver az Assylum szinvonalához...... -
Merces #23 jó hogy van ez a film ugy fél percig vigyorogtam a cimén , ezért már megérte megcsinálni -
Seth74 #22 Max a családodnak ,hogy ennyire antiszociális vagy. -
Derapo #21 Nem,ott még nem jelent meg az Ú...n de keresték.De nagyon:) -
ADAMEX9 #20 "Gáz hogy van piacuk."
Pont az előbb írtad, hogy bebaszva beszívva meg lehet nézni! -
#19 Supernatural... úristen...
-
gabeone #18 Én is bírom az ilyen jellegű filmeket, de a többségük olyan rettentően béna, hogy nem lehet végignézni.. Pozitív példa: Supernatural, negatív példa: mondjuk ez a film. :) -
#17 Sikernek könyvelik el hogy összehoztak egy filmet amit jó társaságban (bebaszva vagy beszívva) poén megnézni egyszer. De azért erre ne akarjanak már iparágat építeni! Jó, tudom, már megtették. Gáz hogy van piacuk. -
#16 Az gond ha a készítők halálát kívánom? -
lammaer #15 "hiszen a tavalyi szörnyfilmes SIKER, a Gyilkos cápa vs Óriáspolip főszereplője visszatér és most egy krokoszaurusszal veszi fel a küzdelmet."
Jajj... legalább egy szmájli elfért volna a cikkben :) -
mochee #14 Szerintem ez az egész cikk egy paródia. Szarrá röhögtem magam rajta. "Akárki is nyer, mi csak veszíthetünk". Már aki megnézi a filmet. -
#13 b@zmeg, ki néz meg ilyeneket? -
LiveMan #12 Kegyetlenek ezek a filmek. :D
Még az alcímet is lopták az AvP első részétől.
http://kino.ural.ru/movies/alien_vs_predator/poster.jpg
-
#11 Én imádom ezeket a filmeket! :D
Sokkal jobbak mint a mai nagy költségvetésből készülő vígjátékok nagy része. :D -
nessboth #10 Ilyen fantasztikus látványvilággal rendelkező színvonalas filmet még életemben nem láttam! -
miszterjoe #9 Igazi überfosság. Ezt még letölteni sem érdemes.
-
#8 Tyűűűha ez aztán film, biztos meg fogom nézni a moziba, az előző is verte az Avatart, ha jól emlékszem. Már régóta vártam. És most beveszek egy nyugtatót, mert másképp nem bírom ki a várakozást. Akárki is veszít mi csak nyerhetünk, ha megnézzük.
-
KRTuning #7 Legalább lesz anyag a kövi baaadmovies évadba xD -
richard45 #6 De szar, ellopták az Alien vs Predator szövegét (Whoever win..We lose!), istenem ilyen igénytelen szarságra pénzt áldozni, hát tényleg tele van idiótákal a világ. -
bladesoft #5 Bár Mcg kezébe jutna a forgatókönyv ugyanilyen szar lenne attól még a film de legalább 3d-s :D -
viizo #4 -
Rotcsa #3 Újabb hihetetlen gagyi szörnyfilm :D
Mi van a gyílkos pirahnákkal? azt is kszíti nem? -
xido #2 Neeee..basszanak már ki velem az amcsik,ezt ép ésszel nem lehet kibírni:) -
FL Zoli #1 Én úgy szerepelnék egy Asylum produkcióban , ti nem?