Szekeres Viktor

Itthon bemutatják IMAX-ben a Harry Potter 7-et

Végre újabb mozifilm jut el a magyar IMAX-moziban, hiszen mostanában a dokumentumfilmek mellett már jó ideje csak a Shrek 4-et és az Avatart lehet újra és újra megnézni.

Amerika után nem sokkal, november 25-től mi is láthatjuk a hetedik Harry Potter-filmet, a Harry Potter és a halál ereklyéi 1-et (Harry Potter and the Deathly Hallows Part I), igaz csak 2D-ben, hiszen mint kiderült nemrég, a Warner Bros. stúdió lefújta a film 3D-be konvertálását. Azonban ettől még nem csak a hagyományos módon nézhetjük meg a filmet, hiszen a Tron: Örökség decemberi IMAX-premierje előtt a forgalmazó a Harry Potter új epizódját is vetíteni fogja a hazai IMAX-moziban, a Cinema City Arénában.


Rá is fér az IMAX-mozira a vérfrissítés, hiszen jelenleg a mozis kínálatból még mindig az Avatart lehet megnézni napi két alkalommal, valamint a Shrek a vége, fuss el véle című animációt. Ezek mellett három IMAX-rövidfilmet kínál a mozi, a Múmiák 3D - a Fáraók titkai IMAX 3D-t, Bogárszemmel IMAX 3D-t és a Cápák - IMAX 3D-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!