Ötvös Tibor

Az első Harry Potter és a Halál ereklyéi: Első rész teaser

Miközben az első híreket emésztgettük a Harry Potter és a Halál ereklyéi kapcsán, addig szép csendben megérkezett az első mozgóképes jelenetsor a filmből.

A felvételt egy amerikai rajongó készítette kamerájával, méghozzá otthon. Mint utólag kiderült, a jelenetsor a december 8-án megjelenő Harry Potter és a Félvér herceg DVD és Blu-ray kiadásán is megtalálható lesz, vagyis hamarosan egy jobb verzióval is szolgálhatunk.


Harry a történet elején a Privet Drive-on, a nem túl barátságos Dursley-család otthonában tölti az iskolai szünetet, ám a hetedik tanévet már nem kezdheti el Roxfortban. A Főnix Rendje azon fáradozik, hogy biztos helyre szöktesse Voldemort és csatlósai elől. Közben Harry Dumbledore professzornak tett ígéretét sem feledi.

Az utolsó két filmben Daniel Radcliffe, Emma Watson, Bonnie Wright, Tom Felton, Rupert Grint, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Dave Legeno, Jim Broadbent, Evanna Lynch, Ralph Fiennes, Jessie Cave, Robbie Coltrane, Helen McCrory, Julie Walters, Maggie Smith, David Thewlis, Jason Isaacs és Bill Nighy is szerepet kapott. Az első rész 2010. november 19-én, míg a második 2011. július 15-én kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)