Szekeres Viktor

A Harry Potter 7 új előzetese

Bár csak novemberben mutatják be az utolsó előtti Harry Pottert a mozikban, már most láthatunk pár izgalmas képsort belőle. Igaz, csak 2D-ben, de a konverzió elkészültével megnyílik előttünk a harmadik dimenzió is.

Az MTV Movie Awards-on mutatták be a hetedik Harry Potter-film, a Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I), első, kedvcsináló előzetesét. Mint az a címből is látszik, a Warner J.K. Rowling utolsó Harry Potteres könyvéből két filmet is készített (illetve egyet, csak azt két részre szedték), melyek közül az első november 19-én, míg a második jövő nyáron, július 15-én kerül bemutatásra.


Bár egyelőre még nem ismerjük a hazai premier dátumát, feltételezni lehet, hogy világpremierrel lesz dolgunk, mint ahogy az is biztos, hogy a film(ek)et 3D-ben is megnézhetjük a megszokott 2D-s verzió mellett, hiszen a Warner volt olyan kedves, hogy a térhatású képek rajongói számára elkészítette a konvertált verziót. A hosszú előzetesre nyár végén lehet számítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • crowmf #5
  mindenesetre mozgalmasabbnak tűnik mint az előző két rész.
 • snorbi #4
  Rémes, mennyire nem illik már ez a szerep hozzájuk :)
  Felnőttek nyomják a gyerekszerepeket, igazán béna hatása van így az egésznek :)
 • kandeláber #3
  A HP nem szokott világpremier lenni, hozzánk általában 2 hét csúszással szokott eljutni.
 • Narxis #2
  áááááááááááááá de várom mááááááááááár
 • toarpad #1
  háh le is vették xd