Szekeres Viktor

Itt a The Expendables - A feláldozhatók szinkronos előzetese

Vass Gábor, Dörner György és Epres Attila lesz ott a The Expendables - A feláldozhatók című Sylvester Stallone-akciófilm magyar hangjai között, legalábbis ez derül ki a film szinkronos előzeteséből.

A Palace Pictures október 14-én mutatja be a The Expendables - A feláldozhatók című Sylvester Stallone-akciófilmet, melyet a főszerepet alakító színész rendezett. A régimódi akciófilmként jellemzett alkotásban olyan akciósztárok tűnnek fel Stallone mellett, mint Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis vagy Arnold Schwarzenegger. Most végre az is kiderül, hogy a moziban kiknek a hangját fogjuk hallani, mikor az említett színészek szája mozogni kezd.


szólj hozzá: The Expendables - A feláldozha

A papírforma szerint Bruce Willis rövid szerepében Dörner György hangján fog megszólalni, mint ahogy Schwarzenegger is megkapta a Gáti Oszkár utáni második állandó hangját, Reviczky Gábort. Sylvester Stallone szinkronhangja Vass Gábor lett, ami meglepetés, hiszed eddig Gáti Oszkárt (15 alkalom) és Gesztesi Károlyt (7 alkalom) szokhattuk meg a színész magyarítójaként, de még Kálid Artúr is többször volt Stallone, mint Vass. (Utóbbi egyébként a Rambo 3, a Bérgyilkosok és a Dredd bíró után most lesz negyedjére Stallone-hang.) Jason Statham egyébként Epres Attila lesz, Mickey Rourke Sörös Sándor, Terry Crews Kálid Artúr míg az előzetes narrátora Galambos Péter.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lamella #35
    A szinkronhangok:

    Sylvester Stallone - Gáti Oszkár
    Jason Statham - Epres Attila
    Jet Li - Görög László
    Giselle Itié - Tenki Réka
    Terry Crews - Galambos Péter
    Mickey Rourke - Schneider Zoltán
    Arnold Schwarzenegger - Reviczky Gábor
    Bruce Willis - Dörner György
    Dolph Lugdren - Jakab Csaba
    Eric Roberts - Kőszegi Ákos
  • szucsy89 #34
    épp ezaz, hogy ő kötött bele a másikba...és nagyon nincs igaza még ennek tetejében

    FAIL
  • pokolfiu #33
    hopp, jakab csaba... mintha ő lenne a tökéletes katonában a hang...
  • m minnifield #32
    ti most miről vitatkoztok? mert a történet nem egyenlő a mondanivalóval, a mondanivaló nem egyenlő a történettel...
  • Stefling #31
    Fú de várom! :D
  • pokolfiu #30
    vitai(y) andrás... év(tizedek)ek óta őaz...
  • bippo #29
    Szerintem JohnR teljesen korrekten leírta. Azon pörögni, hogy ezt most mondanivalónak vagy üzenetnek hívjuk, már tényleg kimeríti a sznobságot.
    Nem tök mindegy?! Az egészben az a lényeg, hogy az akciófilmen túl szól valami értékes dologról is a film, amit JohnR korrekten megfogalmazott. Tök felesleges volt belekötni.
  • Wittgen #28
    Kemény gyerek vagyok, csak azért sem nézem meg a warez-cuccot, kibírom a magyar premierig.
  • JohnR #27
    Az érvek azok elfotytak már ...
    Igazából csak egy maradt: Sznob kis pö*cs vagy.

    Vaya Con Dios Amigo.
  • winnie #26
    a sznob hozzáállás nem az, hogy holmi mondanivalóról beszélsz és belemagyarázol ezt-azt egy filmbe? "khm, khm, hölgyeim és uraim, tisztelt hallgatóság, kedves egybegyűltek. a nevem professzor johnr. köszönöm, hogy eljöttek előadássorozatomra, melyben a the expendables című lélektani dráma mondanivalóját fogjuk feszegetni négy szemeszteren át, hat kreditért cserébe."

    értem. szóval az a sznob, aki hátradől és a kemény akciózás láttán elkezdi simogatni magát és közben a saját nevét duruzsolja a fülébe? (szerintem csak kevered a sznob szó jelentését:)

    sajnálom, hogy elfogytak az érveid.