Szekeres Viktor

Az év legzseniálisabb filmelőzetese

Az biztos, hogy a The Expendabes marketingesei kitettek magukért. Ha nem is lesz siker Stallone új filmje, akkor az nem a reklámokon fog múlni. A mostani előzetesen pedig végképp nem.

Az év legvéresebb filmelőzetese cím már elkelt, most pedig a legzseniálisabb trailernek járó is. Úgy tűnik, hogy a The Expendables készítői és gyártói jó marketinges gárdának utálták át a dollártízmilliókat, hiszen már eddig is akadtak remek előzetesei Sylvester Stallone akciófilmjének, de a legújabbra már tényleg nem találunk szavakat. A színész-rendezővel készített rendhagyó promóciós interjút itt lehet megnézni.

A zúzós akciófilmet Amerikában jövő héten, augusztus 13-án mutatják be, nálunk azonban pár hónapot még mindenképp várnunk kell arra, hogy magyarul hallhassuk egy filmben Stallonét, Willis-t és Schwarzeneggert, no meg a többieket. Jelen állás szerint ráadásul a siker sem fogja elkerülni a Lionsgate filmjét, hiszen a Deadline információi szerint a box office-elemzők minimum 30 millió dolláros nyitányt várnak, de a 40 millió sem okozna meglepetést. Ugyan a 2D-s lét és az R-es korhatárbesorolás hátrányt jelent a több filmmel szemben a dollárokért folytatott küzdelemben, de az alig 100 perces hossz sokkal több vetítési lehetőséget von maga után.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #20
    Nekem bejön az előzetes és öszintén, liberálisan vonzódom a Sztallonához
  • Zizou2 #19
    Minden idők legjobb hype videója! :D
  • schrank #18
    ezt az előzetest a predators-ból lopták a sok piros célzóqeci
  • djstefi #17
    en sem ma kezdtem el nettezni tisztelt Dynamic ur. en is lattam "lerombolt" veb oldalakat ( lezerrel 2be vagva vagy kowboy lyukat lo bele stb stb) otletes es eredeti-t arra ertettem, hogy film meg ilyen reklamot (tudtom szerint) nem kapott,de minek is magyarazkodok en itt egyaltalan ?!
    U.I a szememmel semmi gond nincs!
  • sandor8206 #16
    én még nem láttam ilyet filmnél (crank 2 emlegetik, de azt meg nem láttam) szóval sztem újdonság, vagy ha nem jöhetne a link dynamictól sztem, vagy kussoljon :-)
  • scagnetti #15
    Attól hogy neked ez nem újdonság, másnak még az lehet.
    Vagy te is össze tudnál egy ilyet rittyenteni?
  • endrev #14
    Szenzációs! :D
  • zoltanszon #13
    Nezzuk csak mit hozott ossze az Oreg:
    Alig 100 perc
    Legendas szereplok
    Nem a nezettseg szamit, hanem a minoseg (korhatar).
    Az ember tudja mit varhat, es valoszinuleg azt is fogja kapni (egyszeru, de porgos tortenet)
    Mintha a '80-'90s evekben lennenk.

    Gratula hozza
  • Alfa Of NS #12
    Ötletes
  • Balintos #11
    Az elején csak néztem, hogy ez hogy a francba lesz zseniális? De az lett :D