35
  • lamella
    A szinkronhangok:

Sylvester Stallone - Gáti Oszkár
    Jason Statham - Epres Attila
    Jet Li - Görög László
    Giselle Itié - Tenki Réka
    Terry Crews - Galambos Péter
    Mickey Rourke - Schneider Zoltán
    Arnold Schwarzenegger - Reviczky Gábor
    Bruce Willis - Dörner György
    Dolph Lugdren - Jakab Csaba
    Eric Roberts - Kőszegi Ákos
  • szucsy89
    épp ezaz, hogy ő kötött bele a másikba...és nagyon nincs igaza még ennek tetejében

FAIL
  • pokolfiu
    hopp, jakab csaba... mintha ő lenne a tökéletes katonában a hang...
  • m minnifield
    ti most miről vitatkoztok? mert a történet nem egyenlő a mondanivalóval, a mondanivaló nem egyenlő a történettel...
  • Stefling
    Fú de várom! :D
  • pokolfiu
    vitai(y) andrás... év(tizedek)ek óta őaz...
  • bippo
    Szerintem JohnR teljesen korrekten leírta. Azon pörögni, hogy ezt most mondanivalónak vagy üzenetnek hívjuk, már tényleg kimeríti a sznobságot.
    Nem tök mindegy?! Az egészben az a lényeg, hogy az akciófilmen túl szól valami értékes dologról is a film, amit JohnR korrekten megfogalmazott. Tök felesleges volt belekötni.
  • Wittgen
    Kemény gyerek vagyok, csak azért sem nézem meg a warez-cuccot, kibírom a magyar premierig.
  • JohnR
    Az érvek azok elfotytak már ...
    Igazából csak egy maradt: Sznob kis pö*cs vagy.

Vaya Con Dios Amigo.
  • winnie
    a sznob hozzáállás nem az, hogy holmi mondanivalóról beszélsz és belemagyarázol ezt-azt egy filmbe? "khm, khm, hölgyeim és uraim, tisztelt hallgatóság, kedves egybegyűltek. a nevem professzor johnr. köszönöm, hogy eljöttek előadássorozatomra, melyben a the expendables című lélektani dráma mondanivalóját fogjuk feszegetni négy szemeszteren át, hat kreditért cserébe."

értem. szóval az a sznob, aki hátradől és a kemény akciózás láttán elkezdi simogatni magát és közben a saját nevét duruzsolja a fülébe? (szerintem csak kevered a sznob szó jelentését:)

sajnálom, hogy elfogytak az érveid.
  • JohnR
    Látod pont erről a sznob hozzáállásról beszéltem, amiről már megint tanúbizonyságot adtál.
    Mindegy. Én végeztem.
  • winnie
    nem írtad modorosan. korrekten leírtad, mit gondolsz. maga a mondanivaló intézménye a modoros. (az "üzenet" szó is jobb, de a mondanivaló eleve szájbarágást feltételez, meg hülyenézőt.) ha mondani akar valamit az író/rendező/gyártó, akkor mondja. nem kell sok tízmilliót elkölteni arra, hogy 100 percig mondja. írja le twitteren 140 karakterben.

"van ennek a filmek története, csak nem kell olyan sznob módon hozzáállni."

a filmnek van története, nem írtam, hogy nincs. sőt, még azt is írtam, hogy van mondanivalója is. most megnéztem újra és találtam eg negyediket is: "aki gonoszkodik, annak eltörik a nyakát." és hatott rám. megfogadtam, hogy nem fogok gonoszkodni. holnap megnézem és lehet, hogy tlaálok ötödik mondanivalót is. mondjuk azt, hogy ha fiatal korban elkzdesz gyúrni, akkor 50 fölött is erős leszel.
  • JohnR
    Nem iróniának szántam. Szerintem pont elég ez a mondanivaló egy ilyen stílusú filmnek. Egyébként nem hinném, hogy olyan modorosan írtam volna le, csak igyekeztem érthetően megfogalmazi a gondolataimat.
  • Rotyoka
    Ez a szinkron bűn szar. Egyedül Bruce hangja az ami megy is a karakterhez
  • Klub
    De milyen vass gábor ez?
  • Dynamic
    Szóval ez lenne az a bizonyos mondanivaló? Vagy ezt csak iróniának szántad?
    (Mellesleg ez a "mondanivaló duma" már olyan modoros, hogy akár mehetne az azonos néven elhíresült blogba.)
  • zombeeka
    A hazai forgalmazó mit gondolt akkor amikor ezt a filmet októberi hazai premierdátummal látta el?
    Mire ideér a film már rég megnézte mindenki(bocs tiszt kiv.)!
  • JohnR
    Szerencsére van mondanivalója a filmnek.
    Spoiler:
    Mégpedig az, hogy adott egy kiöregedett zsoldos (és csapata), akinek nincs semmije az ég világon, nincsen családja, nincs semmi már szinte ami értelmet adna az életének. Az egyik balhéból megy a másikba, csak a pénz számít, már majdnem kihalt a lelkéből az emberség. És ekkor belekapaszkodik az utolsó szalmaszálba, hogy megváltást nyerjen a sok gyilkosság és erőszak alól. Egy igaz ügyet képvisel, amiért az életét is odaadná.
    Spoiler vége.
    Látod megmondóemberke van ennek a filmek története, csak nem kell olyan sznob módon hozzáállni.
  • grebber
    Már elérte a 100 millás haza bevételt!Világszinten 231 millánál jár!
    Majd HD HUN-ba meglessük még1x.
  • Jobson
    Hát nem tudom ki hogy van vele, de ezt a filmet nem szabadna leszinkronizálni annyira karakteres hangjuk van a színészeknek. Én feliratosan láttam de nem is akarom megnézni szinkronizálva:) De eredetiben még egy jó párszor:)
  • xido
    Pontosan így gondolkodtam én is...Vass Gábor ha akarna se tudna ilyen szarul szólni egy nagy mozifilmben,ez tipikus odalökök valamit a reklámnak hang:)
  • Nasedo
    Az idei Szupercsapatban is Gáti volt Liam Neeson hangja. Lehet, hogy csak nem volt kedve beugrani két percre az előzetest felvenni. Amúgy meg Reviczky volt a T3 előzetesében Schwarzi hangja, a filmben mégis Gáti. Tehát a cikkíró érdekes, hogy készpénznek veszi amit az előzetesben hall.
  • bcrics
    Volt a Crysis-warhead Games.az egyik csókának a magyar hangja is Vass Gábor volt monnyuk ott egász fain volt.
  • winnie
    szerencsére nincs semmi üzenete, még csak az kéne, hogy legyen. e is riasztaná a nézőket. persze bárki bármit beleképzelhet és, ha ez megvan, akkor világgá kiálthatja, hogy "üzenete van!". azt, hogy "ne ölj, mert meghalsz" vagy "ölj, mert meghalsz" vagy "ha rossz dolgokat csinálsz, kinyírnak". vagy csak egyszerűen "csinálj egy ilyeb filmet és akkor sok pénzt kereshetsz".

már magyar órákon is vicces volt, ahogy arra akarták rávenni az embert, hogy pár sorból mondja el, hogy a sorok írója mire gondolt. hasznosabb, ha mindenki a saját gondolatait közli.
  • mynameisbence
    Én is láttam szeritem jó is lett de nem tom hogy mi az üzenete. Én annyit vártam tőle hogy szétkoxolt 50-es 60-as csávók lövöldöznek meg robbantgatnak. De annak tökéletes. Nekem ennyi jött le belőle. Bocs ha másokat megsértek vele de nem tom hogy mi lenne az üzenete
  • endrev
    Akinek ugyanolyan előítéletei vannak a filmmel szemben, mint amilyenek nekem voltak, elmondom hogy VAN története és üzenete, nem is akármilyen! Úgyhogy októberben ÚJRA megnézem, ezúttal moziban.
  • CaptainRumi
    Szerintem Crews-nak sem Kálid sem Galambos nem megfelelő...most hiába ők a néger-hangok, de akkor sem illenek hozzá.Még Gesztesi is jobb lett volna véleményem szerint... keményebb a hangja.
  • CaptainRumi
    menő zsoldosok, betyárbecsület.... hű mekkora szövegek. Igaz, hogy csak a promóból vannak...de akkor is.
  • Interfan
    Dolph Lundgrennek lehetne az a szinkronhangja(neve sajnos nem jut eszembe), mint a Tökéletes katonában, szerintem illik hozzá.
  • Milanakiraly
    Nos ha minden úgy marad, mint a bemutatóban, akkor talán nem lesz nagy koppanás a szinkron. Jet Li magyarhangja Kálloy Molnár Péter szokott lenni, de ha jól hallottam itt Görög László lesz, az is teljesen jó.
    Terry Crews-nak inkább gondoltam volna Galambost, mint Kálid Artúrt, de talán túléljük. :D Dolph Lundgren és Eric Roberts magyarhangja nem derült ki a bemutatóból, de talán nem ér meglepetésként akárki is szinkronizálja, hiszen egyiknek sincs egy jellegzetes szinkronhangja.
    Vass Gábor meg... Nos jó hangja van, illik is talán Stallonéhoz, de sajnos nem így szoktuk meg. Gáti Oszkárnak meg biztos jobb dolga is akadt, mint hogy szinkronizálgasson...
  • xido
    Ami meglepetésre azért még 3 alkalommal emlékezhetnek a magyar nézők:Rambo 3,Bérgyilkosok,Dredd bíró...ha már szám szerint pontosan idéz végre Viktor a szinkronhangok.hu oldalról,akkor ez is mehetett volna...
    Gáti Oszkárral kapcsolatban..visszavonult a szinkrontól egy régi nyilatkozata szerint,azt hiszem anyagi és szakmai meg nem becsülési okok miatt...Nade!!..Most jelent meg a Túl a csúcson hazai dvd-je,amihez idén készült egy újabb szinkron,immáron a 3...és meg tudták győzni Gáti Oszkárt!!..Megmentették a helyzetet,hogy Arnoldnak Reviczkyt hívták be,mindenki remélte,hogy azért,hogy Gátit megmentsék Sly-nak...Na most októberi bemutató,sajnos elkészülhetett már a szinkron teljesen..valahol mégis annyira fáradt Vass Gábor és Dörner György hangja is,hogy-mivel ők bármikor elérhetőek szinte-az előzetest külön gyorsan szinkronizálták le és neadjisten még kellemes meglepetés is érhet minket a moziban majd hangügyileg..
  • tommygear
    Stallone - Vass

MIÉÉÉÉRT????? :SSSSS
    Hol van Gáti Oszkár? :S
  • AZTA
    a legnagyobb baj az hogy stallone hangja szar lett :S
  • bcrics
    Egyedül Willis és Crank szinkronja tetszik--többi nemfasza
  • DaemoonHunter
    Hát ez elég fostos...