Szekeres Viktor

Mégsem lesz világpremier itthon a The Expendables?

Bár még nem végleges a döntés és bármikor előfordulhat műsorváltozás, úgy néz ki, hogy a The Expendables-t mégsem láthatjuk a világpremierrel egy időben, sőt, lehet, hogy hónapokat kell várnunk rá.

Egy ideig úgy tűnt, hogy mi is Amerikával egy időben, illetve Amerika után egy héttel láthatjuk Sylvester Stallone új akciófilmjét, a The Expendables-t, de jelen állás szerint mégsem kerül nyár végén bemutatásra az akcióorgia. Az egyelőre hivatalosan forgalmazóval még nem rendelkező mozira meglehet, hogy egészen októberig várnunk kell.


Sylvester Stallone megannyi akciósztárral készített filmje Amerikában augusztus 13-án kerül bemutatásra, s jó pár európai országban (Törökország, Spanyolország, Finnország, Portugália) láthatják ugyanekkor a nézők. Azonban a The Expendables közel sem kap akkora kiterjesztett világpremiert, mint sok nagyszabású film, nem kevés országban terveznek őszi bemutatóval. Nálunk többek között azért nem láthatjuk azonnal a filmet, mert azt a Lionsgate gyártotta, s az amerikai stúdiónak nincs állandó szerződése egy magyar forgalmazóval sem. Augusztus 12-től így idehaza mindössze egy premier lesz a hazai filmszínházakban, a Salt ügynök.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #12
    anyám, még mindig megdöbbenek a sok mórickán, hogy mennyire csőlátásúak. a durva, hogy tényleg így gondolja.
  • Vozo #11
    nah és akkor csodálkoznak hogy senki nem akar beülni moziba?:S:S:S:S
    az aktív filmnézők 45%-a megnézi a filmet feliratosan , ha nem több, erre nem fognak várni novemberre, hanem letöltik megnézik és kész, persze hogy novemberben vagy októberben kb senki nem fog elmenni rá, énis csak azért mert tartozom "Slynak" annyival ha ezt összehozta érje is meg, de különben nem, nem baj az a lényeg hogy a köcsög tvilight rajongók egyből megkapják a köcsög filmjüket ez magyarország 1 agyonbutított nép :v
  • willcox #10
    Tökmindegy, hogy egyáltalán bemutatják-e itthon, mert úgysem moziban nézem meg.
  • sandor8206 #9
    hát popcorn vonalon elég gyér az idei nyár, ezelőtti évek ütősebbek voltak, mint mennyiségben mint minőségben
  • lamella #8
    Idén már láttam egy jó filmet: Toy Story 3
  • bippo #7
    Listáznál párat? Ha vannak jó filmek, amiket nem láttam, azokról mindig jó tudomást szerezni.
  • winnie #6
    nyáron nem kevés jó film volt eddig is.

    mondjuk vicces, hogy azokat nem nézed meg, és nem tartod jónak őket, és az egyetlent, amit jónak tartasz, még nem is láttad. csak a nevek és a marketing alapján hiszed, hogy jó. ez a zombilét valahol szomorú lehet, de biztos elégedettséggel tölt el.
  • JohnR #5
    Nem a Lionsgate készítette, csak az USA jogokat birtokolja mind moziban mind DVD-n. Gyakorlatilag nincs köze az európai forgalmazáshoz.
    A filmet a Millennium Films \ Equity Pictures \ Nu Image Films készítette. Amerikán kívülre a Nu Image értékesíti a jogokat. A Nu Image filmeket a Best forgalmazza itthon (lásd: John Rambo). Tehát valószínű, hogy a Best megpróbálja bemutatni nem olyan sok késéssel -remélem. Azt azért hozzá kell tenni, hogy a Best nem egy nagy kiadó és lehet, hogy anyagi gondjai is vannak (mondjuk, nem csodálom a magyarországi állapotokból kiindulva) és ezért nincsenek hivatalos információk.
  • Suffering #4
    bassza meg.. egész nyáron nincs egy darab jo film se az inceptionon kivül!! itt lenne ez az expendables ami egy nagyon jó film lesz és ezt se adják le :( az idei nyár a legrosszabb mozis nyár az utobbi 10 évben gratulálok forgalmazók!!
  • bladesoft #3
    Gratulálok annak a sok túlfizetett diplomásnak aki ezt megálmodta....
    Ennyi.