Szekeres Viktor

Stallone már a The Expendables rendezői változatát készíti

Rendezői változatot, valamint a film forgatásának történetét feldolgozó dokumentumfilmet is ígér Sylvester Stallone új akciómozijához, a The Expendables-hez, mely Amerikában nemsokára átlépi a 100 milliós álomhatárt.

Sylvester Stallone alig pár napja regisztrált a Twitteren, de máris érdekes információkat ejtett el tervezett projektjeiről. Persze a színész-rendező legtöbb kommentjével a The Expendables-t próbálja promótálni, de többek között már azt is megírta, hogy a The Expendables második részében akár Bruce Willis is alakíthatná a főgonoszt.

Stallone legutóbb azt közölte követőivel, hogy hat hónapon belül látható lesz a The Expendables rendezői verziója, valamint hogy Inferno címmel nemsokára megjelenik az akciófilm forgatásáról szóló dokumentumfilm is. Ez utóbbi beszámol többek között Stallone nyaksérüléséről, kórházba szállításáról és műtétjéről, valamint Stone Cold Steve Austin egyik balul sikerült jelenetéről, ahol az egy kaszkadőrkunszt félrekalibrálása okozott problémákat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #19
    Ez egy B kategóriás akciófilm összehordott akciósztárokkal ... a története és a cselekménye maga a borzalom.
  • bippo #18
    Másik hasonló hír fórumában valaki korrektül leírta, hogy ez a film nem akar több lenni, mint méltó emlék a 80-as(90-es) évek B kat. akciófilmjeinek, és visszahozni azt a hangulatot. És ez tökéletesen sikerül is neki. Szerintem jó volt.
  • Running #17
    Akkor neked már csak a emós tinivámpírok maradnak, nekem meg jók lesznek a 60+ -os öregfiúk. :)
  • Seth74 #16
    Kb. azt kaptam amit vártam, gagyi.
    Iszonyatosan erőltetett dialógusok és nagypapák hős szerepben, amit még el is hisznek magukról, hogy náluk nincs jobb még 60+ felett sem.
    A történet meg iszonyat suck.
    Eric Roberts és Gary Daniels előre is vetítette nekem ,hogy tartalmilag erősen b kat. felé konvergáló filmre számíthatok.
  • SBKMoses #15
    láttam és csalódtam. nem mondom, hogy egy rossz film volt, de messze alúlmúlta azokat a várakozásokat, amiket a trailer alapján ébresztett. nem maradt meg egy emlékezetes, ízig-vérig tesztoszteron-pumpáló, mindenkit szétoltva beszólós filmnek, hanem olyan 'egynek elment' jellege volt
  • URH #14
    Ti mi az istenről beszéltek? Kopizom.

    The.Expendables.2010.720p.R5.XviD.AC3-ViSiON
    Audio Output..: AC3 2.0

    Ez R5-ös és a hang sztereó. Bár lehet, hogy a monóból lett felhúzva sztereóra, de szerintem bőven nézhető volt minőségben. Bár helyenként, nem volt teljesen tiszta a hang, de szerintem nem olyan észrevehető, ha az ember nem fókuszál rá.
  • vg #13
    Nincsen R5 verzió, dvdscreener van. Nem ugyanaz a kettő.
  • willcox #12
    Nem kell 8 csatornás hang, nem is tudnék vele mit kezdeni, mert a házimozim nem tudna vele mit kezdeni. 1080p jó lenne, de olyanom sincs. Viszont amim van, az nagyon jó minőségű és nem mono.
  • Silenzio #11
    Ez így azért nem mindig pontos, de nagy vonalakban ezúttal is igaz.
  • xido #10
    hanem gondolom a 8 csatornás 1080p,ami meg tegnap került ki..de orosz oldalon sok minden lutri tud lenni..én kifogtam a mono lutrit:D