Szekeres Viktor

Ősszel újdonságok a magyar csatornákon

Új sorozatszezonokkal és új filmekkel várja nézőit szeptembertől az AXN. A filmrajongók a Sandler - Depp - Smith duónak örülhetnek, a sorozatosok pedig David Duchovny-nak és egy vérfarkasnak is.

Szinte minden magyar tévécsatorna újdonságok hadával várja az őszt, némelyik kínálatáról már írtunk is korábban, most vegyük szemügyre az AXN szeptemberi műsorát. Az AXN szeptemberi műsorán például a Kaliforgia, a Vámpír, a vérfarkas és a szellem új szezonja kerül képernyőre, előbbinek a harmadik, utóbbinak pedig a második.

A Kaliforgia szeptember 18-tól, szombat esténként 23:00 órakor folytatódik David Duchovny-val, míg az angol természetfölötti széria szeptember 21-től, kedd esténként 21:00 órakor. A sikersorozatok mellett három Sony-filmet is műsorára tűz az AXN szeptemberben: a Volt egyszer egy Mexikót Robert Rodrigueztől (szeptember 10-én, este 21:00 órakor), a Ki nevel a végén?-t Adam Sandlerrel és Jack Nicholsonnal (szeptember 17-én, este 21:00 órakor), valamint a Randigurut Will Smith-szel (szeptember 24-én, este 21:00 órakor).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!