Szekeres Viktor

Újabb műfaj a magyar scifi-csatornán

Az animék után újabb műsortípussal gazdagodik a magyar scificsatorna, az AXN Sci-Fi programja. Júliustól ugyanis minden délelőtt a Teleshop adását láthatják a műfaj hazai rajongói.

Az év elején az AXN Sci-Fi nézői azt vehették észre, hogy a hazai scificsatorna japán animációs sorozatokat kezdett sugározni a régebbi sorozatok ismétlései helyett, ezzel is bővítve az adó portfolióját. Júliustól pedig minden bizonnyal egy másik műfaj rajongói is szívesebben kapcsolnak majd az AXN Sci-Fire.

A második nyári hónapban ugyanis minden nap, az AXN Sci-Fi műsorán 11:00-től 13:00-ig a Teleshop adása lesz látható. A műsort a fanatikusok több hazai kábelcsatornáról ismerhetik, a Sport 1 és 2, a Sport Klub, a Fem 3, a Cool, az Echo Tv vagy a Reflektor Tv is meglehetősen gyakran sugározza Teleshop vagy Televíziós vásárlás címmel áruismertető és -eladó produkcióit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • moricka #12
    úgy szeretem, hogy a fizetős csatornákon is egyre több a reklám... miért van az, hogy pl a UK-ben a Sky mozi csatornákon csak filmreklámok és előzetesek vannak, semmi reklám?

    CybeRick: van aki mondjuk éjszaka vagy délután dolgozik, ők lehet hogy néznének nap közben is inkább vmi jó kis scifi sorozatot, mint gagyibbnál gagyibb reklámozott sz@rokat.
  • CybeRick #11
    Akkor nem nézzük 11:00-től 13:00-ig. Különben is, ki néz olyankor TV-t? Ebben az időpontban max a kismamák vannak otthon akik ráérnek tv-t nézni, és ők elég kis eséllyen néznek sci-fi csatornát. A marketingest ki kell rúgni.
  • endrev #10
    A teleshop baromira illeszkedik a sci-fi kategóriába... Mikor rúgják ki a marketingesüket?
  • toarpad #9
    de b+ a teleshop az 1 nagy sz*r ... 1-2x jó , de kb 10000. alkalommal már unalmas -.-
  • vasedeny2 #8
    egy hírnek ilyennek kell amúgy lennie. ez van, pont. elhiszem, hogy nem bírták ki egy kis cinizmus nélkül, így is jó. még azt hozzá lehetett volna tenni, hogy az egyetlen média cucc a világon, amit nem találsz se torrenten, se videómegosztón, úgyhogy teljesen egyedi.
  • bippo #7
    Remélem hogy a fogalmazás szarkasztikus akar lenni, és nem komolyan gondolják, hogy az ilyeneket, hogy "a műfaj hazai rajongói" stb.
  • winnie #6
    csakhogy az, hogy teleshop, mindössze olvasás után tudod meg. mondjuk az efféle cím tuti nem figyelemfelkeltő, de olykor olvasni, hogy egy "szenzáció érkezik az rtl klubra" című hírnél is, hogy fizetett hirdetés, holott az effélékkel biztos több kattintást lehet szerezni, mint a will smith felesége gyereket vár típusőú hírekkel.
  • Vanek úr #5
    Ha nem fizetnek érte, akkor minek írnak róla? Pláne ilyen 'nyálasan'? Ugyanis nem hiszem, hogy olyan sok ember lenne, aki folyton ugyanazokat a teleshop-os reklámokat (mert azok reklámok, ráadásul iszonyat sz@r módon, az amerikaiaktól átvéve) nézné; és nem hiszem, hogy bárki önszántából így írna róluk, mint írtak itt...
  • nickb #4
    Ez max negatív reklám, így biztos hogy 11 éa 13 között nem fogok még véletlenül se odakapcsolni.
  • winnie #3
    engem még mindig megdöbbent, hogy sokan komolyan gondolják, hogy egyes kábelcsatornák ilyesmire van keretük. még egy rtl vagy tv2 sem fizetne hasonló oldalaknak.