Szekeres Viktor

Ingyen sorozatok az AXN honlapján

Amerikában már természetes, hogy ha valaki sorozatot akar nézni, akkor elég a csatorna homepage-ére vagy a vele szerződésben lévő videómegosztóra klikkelnie, hogy ingyen és bérmentve megnézze a legújabb epizódokat. Sőt, Európában egyre több országban vesznek a tévécsatornák sorozataikkal netes sugárzási jogokat.

Nálunk ez eddig nem volt jellemző, hiszen senki nem akarja plusz kiadásokba verni magát, azonban az AXN már tavasszal is megpróbálkozott kísérleti jelleggel egy ausztrál krimisorozat netes adásával.

Mostantól viszont már él az AXN Player, melynek címén 7 napig lehet megnézni teljes mozifilmeket és sorozatepizódokat - természetesen mindenféle fizetési kötelezettség nélkül. A csatorna tájékoztatása szerint az internetkapcsolatotoktól függően akár az adásminőséggel megegyező minőségben is élvezhetik a nézők a netes műsort, az is, akinek nincs AXN előfizetése kábeltársaságánál.

Az AXN PLAYER-en minden film és sorozat a televíziós premiert követő 7 napig van fenn, ezalatt az idő alatt ingyenes nézhetőek a felkerült tartalmak. Legelőször a HELLBOY - Pokolfajzat került fel, ez most vasárnapig lesz elérhető, de a következő hetekben a csatorna legjobb sorozatainak epizódjait nézhetitek majd, többek között a DAMAGES - A Hatalom Hálójában, vagy épp a BEING HUMAN - A vámpír, a vérfarkas és a szellem részeit. A teljes műsort itt lehet megnézni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tommckay #5
    Winnie azért ez inkább ízlés kérdése:D Engem például hidegen hagy a Rescue Me meg a Damages is, inkább Stargate!
  • TeDDyRuSh #4
    Üdvözlet az AXN-nek, hogy komplett filmeket is feltesz. Bár a Viasat csinál hasonlót, de inkább csak saját készítésű műsorokat. Nekem ezért pont bejön az M1-es videótár is. Itt a technika, miért ne, persze az AXN-es korántsem adásminőség, bár nem tudom, hogy mitől függ, mert egyenlőre minőséget nem tudok választani Hellboynál. Hajrá!
  • winnie #3
    de lesz a damages és a rescue me, azok meg azért jobbak, mint a sanctuary meg az sga, nem?
  • torcipepe #2
    na de jó, azt hittem, hogy a sanctuary és a stargate atlantis is fent lesz, erre semmi jó
  • bmw #1
    Eleg gyenge minoseg...