Szekeres Viktor

Nyáron is új sorozatokat nézhetünk

Sorozatgyilkosok, angyalok és táncosok lepik el nyáron az AXN-t, miközben olyan sorozatok köszönnek le, mint a Lost - Eltűntek vagy a Flash Forward - A jövő emlékei. Mindez annak köszönhető, hogy a csatorna nyáron sem fogja vissza magát.

Miközben az országos kereskedelmi csatornák nyáron pihentetik húzósorozataikat, a kisebb adók kihasználják a lehetőséget és éppen a hőségben indítanak el új szériákat. Így tesz az AXN is, melyen június 25-től péntekenként 21:00-kor látható lesz a Fallen - Letaszítva című angyalos minisorozat, valamint június 21-től hétfőnként 21:00-kor A Harper-szigetet is bemutatja a csatorna. (A TV2 által már leadott sorozat egy sorozatgyilkos meglehetősen véres ámokfutását mutatja be egy aprócska szigeten.) A sorozatrajongók mellett a valóságshow-k fanatikusait is megpróbálja kiszolgálni a csatorna, hiszen június 4-től minden hétköznap 16:00-kor a Táncolj, ha tudsz (So You Think You Can Dance) amerikai verziójának negyedik szezonja kerül adásba.


Az új évadok mellett számos népszerű sorozat folytatódik: június 14-én 21:00-kor a Flash Forward - A jövő emlékei befejező részéhez érkezik, július 26-án egy speciális összefoglaló epizóddal vezeti fel az AXN a Lost hatodik évadjának extra hosszú fináléját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mat666 #14
    Gondoltam hogy csak megint a szokásos okoskodásaidat nyomtad de ha feltesz az ember egy egyszerű kérdést arra már nem tudsz válaszolni ennyi vagy.
  • Mat666 #13
    Ja és még egy kérdés ha már ennyire kardoskodsz a kereskedelmi adók mellet áruld már el ,hogy milyen sorozatokat nézel rajtuk?
  • Mat666 #12
    Nos ám legyen akkor csak gratulálni tudok neked nézd továbbra is a gagyi kereskedelmi csatornáidon a sorozataidat ahol két hetente dobálják új időpontokra a borzalmas szinkronról a képbe belelógó minden féle sárga fos karikáról meg a reklámokról nem is beszélve.
    Jó szórakozást kívánok hozzá.

    Én meg a hozzám hasonló emberek meg letöltik eredeti nyelven a legjobb KÉP és HANG minőségben a felirat nem gond mert olvasni azért megtanultunk és miután letöltöttük annyiszor és akkor nézzük meg amikor akarjuk és gyakran hónapokkal vagy egy évvel is korában mint itthon adnák ennyi.

    De neked van igazad akkor csak nézd 22-23 órás kezdettel a sorozataidat a gagyi szinkron kép hang minőség + mindenféle karikák reklámok mellet és örülj hogy legalább itthon leadják az összes részt.
  • winnie #11
    csak hogy jelezzem, ere a butaságodra reagáltam: "Mert azért Amerikában is ha berendelnek egy évadot azt le is adják max nem rendelnek több évadot".

    hiszen tudjuk, hogy amerikára ha valami, akkor éppen ez nem igaz.
  • winnie #10
    ?? akkor te miért b-kategóriásokat sorolták fel? ezért ezeket vettem elő friss példát, klasszikus és kedvelt példát, illetve klasszikus és nem kedvelt. hogy jelezzem, hogy mindenféléből van.

    nyilván nem tudom, hogy neked mi a-kategóriás? nem mintha sorozatoknál, pláne országosoknál létezne ilyen, annyira nem kell elszállni, hogy ami neked jó, az A, ami nem, az B. ami neked jó, az "jó".

    éppen ezért írtam, hogy nézd vissza, hogy mik szüntek meg, mert annak nincs értelme, hogy az idei 14, vagy a tavalyi 23 idetartozó sorozat címét egyneként leírjam, hogy te azt írd, hogy neked az is "b". csak azért, hogy neked legyen igazad. annak semmi értelme.
  • Mat666 #9
    Igen nagyszerűen idézted a második mondatomat de az elsőben írtam hogy és most magamat kell idéznem.
    "Esetleg tudnál olyan sorozatot mondani aminél ez így volt és nem full B kategóriás."

    Nálam a felsorolt sorozataid kimerítik a Full B kategóriás fogalmat.
  • winnie #8
    "Mert azért Amerikában is ha berendelnek egy évadot azt le is adják max nem rendelnek több évadot hogy példát is mondjak FF ,Heroes. "

    ??? ezt ugye nem kérdezed komolyan? évente 10-20 sorozat kerül le adásról, 2-5-10 rész után. ha berendelnek egy új sorozatot, akkor az 60%-ban idő előtt lekerül. mág az olyan sorozatoknak, mint a joey-nak sem ment le az utolsó 8 része amerikában. a romantically challanged most került le 3 rész utén adásról, a happy town 3 részt kapot, hogy csak az elmúlt heteket említsem. de szinte bármelyiket mondhatom. az ff és a heroes helyére nem tudtak olyat rakni, ami jobban hozna, meg az efféle rajongói, szerializált sorozatokat egyébként sem szerencsés idő előtt levenni, de a day break-et az anc 7-8 résznél kapta le, a threshold is lekerült elég hamar, talán a surface is, hogy a szeralizált témánál maradjunk. vagy a vanishes. vagy... sorolhatnám, nagyon sok.

    itthon legalább lemegy a sorozatok túlnyomó többsége. kint, ha valami nem nézett, megy a levesbe. volt, hogy egy rész utén.
  • Justil #7
    minek néztek tévét? :)
  • Mat666 #6
    ha nem nézik, akkor leveszik, nem fogják későbbre tenni. ezt csinálják amerikában. ott, ha valami nem siker, akkor lekapják a műsorról, és le sem adják a többi részt. itthon legalább az amerikában le nem adott részeket is megnézheted.


    Esetleg tudnál olyan sorozatot mondani aminél ez így volt és nem full B kategóriás. Mert azért Amerikában is ha berendelnek egy évadot azt le is adják max nem rendelnek több évadot hogy példát is mondjak FF ,Heroes.
  • winnie #5
    "Ja így kétszer megpróbálják fő műsoridőben aztán jöhet 22-23 órás kezdettel"

    ha nem nézik, akkor leveszik, nem fogják későbbre tenni. ezt csinálják amerikában. ott, ha valami nem siker, akkor lekapják a műsorról, és le sem adják a többi részt. itthon legalább az amerikában le nem adott részeket is megnézheted.

    hidd el, addig jó, míg az ember tud hazai rendszerben sorozatot nézni. oké, később jönnek, de hát így is túl sok a sorozat, az ember pár évvel mindig el van maradva, bőven van mit néznie.