Szekeres Viktor

Folytatódnak a nyár legsikeresebb új sorozatai

Idén nyáron a kémsorozatok és a nyomozós szériák érezhetik leginkább biztonságban magukat, főleg azok, melyek női főszereplőkkel bírnak. A Covert Affairs és a Rizzoli & Isles ugyanis folytatódhat jövőre is.

A nyár eleje általában azoktól a sorozatos hírektől hangos, melyek egy-egy széria végét jelzik. Nyár végén inkább a folytatódó, az újabb egy évet nyerő sorozatok állnak a középpontban. A héten is történtek bejelentések, melyek közül a legtöbb nézőt az a hír érint, miszerint az amerikai USA csatorna úgy határozott, hogy jövőre a 2. évaddal folytatódhat a Covert Affairs című kémsorozat Piper Perabóval a főszerepben. A Covert Affairs eddigi epizódjai során magabiztosan hozta az átlagosan 5 milliós nézettséget.


A nyár másik sikersorozat Amerikában a Rizzoli & Isles, melyet a TNT csatornán követnek figyelemmel átlagosan 7 millióan. A Tess Gerritsen regényein alapuló nyomozós sorozatban egy nyomozónő és egy halottkém kalandjait ismerhetjük meg, olyan színészekkel, mint Angie Harmon, Lorraine Bracco, Chazz Palminteri és Sasha Alexander. A Rizzoli & Isles tehát ugyancsak folytatódhat jövő nyáron a második szezonjával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!