Szekeres Viktor

A TV2 befejezi legrégibb sorozatát

Itthon eddig hét évad került adásba a Monk, a flúgos nyomozóból, s nemsokára a nyolcadik, záró szezont is láthatjuk, hogy utána örökre búcsút intsünk a meglehetősen érdekes tulajdonsággal bíró defektes detektívnek.

A napokban kezdte el a TV2 ismételni a Monk, a flúgos nyomozó hetedik szezonját, ami ezt jelenti, hogy véget ért a várakozás, hiszen június 30-tól képernyőre kerül a humoros nyomozós sorozat nyolcadik évada is. A 16 részből álló etap az utolsó a sorozat történetében, ami azt is jelenti, hogy július közepére az utolsó elkészített Monk-epizód is bemutatásra kerül itthon.


A hírek szerint az alkotók betartották ígéretüket, s az utolsó részekben megoldották a sorozat nagy rejtélyét, lerántották a leplet Adrian Monk feleségének gyilkosáról. Persze a befejező 16 rész nem csak erről szól, többek között kiderül, hogy mi Mr. Monk kedvenc tévésorozat, hogy kit vesz feleségül Stottlemeyer százados, s még Randy Disher hadnagy is pár talál magának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NiGhTM4R3 #12
    A cikknek csak az első mondatát olvasd el, meglepően választ kapsz a kérdésedre.
  • bmw #11
    Monk-bol a 8 evad akkor az utolso?
  • Wolfman017 #10
    Errr... NEM. A telenovellák korlátozott epizódszámú sorozatok, főként spanyol stb., 100-200 részre rúgnak. A Jóban Rosszban becslésem szerint már túl van pár ezer epizódon.
  • ldavid #9
    nem mellesleg az nem normál sorozat, hanem telenovella (nem mindegy)
  • IMYke2.0.0.0 #8
    Nyilvánvalóan azt, hogy a "Jóban rosszban" az magyar produkció, míg a "Monk" amerikai, megvásárolt.
  • echo911 #7
    Nem úgy értettem, hogy régebbivé vált, hanem mivel a Smallville vetítése már nem a tv2 csatornáé ( ahogy pl a csillagkapu sem az övéké már és az meg a jóban rosszban előtt volt, 2003 ha jól emlékszem ) így ezek kiesésével lett a csatornán a legrégebbi ( bár mint írod a jóban rosszban régebbi, így nem tudni mit vettek alapul ).
  • Wolfman017 #6
    Tévedsz. Olyan nincs, hogy régebbivé válás, ne legyél butuska. Csak hogy bizonyítsam igazam: A Monkot először 2005.augusztus.11-én vetítették a TV2-n, a Jóban Rosszban-t pedig 2005.január.23-án indították. Monk semmiféleképp nem a legrégebbi.
  • echo911 #5
    Ez még nem változtat azon, hogy így ez lett a legrégebbi. De okoskodj azért.
  • Wolfman017 #4
    Ez még nem változtat azon, hogy a Smallville régebbi. Okoskodj azért...
  • winnie #3
    csak az már nem a tv2 sorozata. sajnos...