Szekeres Viktor

Minimum három új résszel folytatódik a Sherlock

Úgy tűnik, Sherlock Holmes minden fronton tarol, hiszen nem csak a Robert Downey Jr.-os mozifilm, valamint a dinoszauruszos DVD-re készített produkció bizonyult sikernek, hanem a tévésorozat is.

Angliában hatalmas sikernek bizonyult a Sherlock, a napjainkba helyezett Sherlock Holmes-sorozat, melyet Steve Moffat készített. A három 90 perces epizódból álló első évad részeit átlagosan 7,1 millióan nézték hazájában, ez pedig bőven elegendő volt a BBC-nek, hogy megrendelje a krimi második szezonját.


Azt ugyan még nem tudni, hogy mikor és hány új epizóddal kerülhet ismét adásba a Sherlock, de továbbra is 90 perces formátumban gondolkodnak az alkotók. (Előzetes becslések szerint 2012-ben és minimum három résszel jön a 2. évad.) Moffaték új Sherlock Holmes-a, mellett természetesen Dr. Watson is szerepelt az új sorozatban, mely történeteinek egy részét Sir Arthur Conan Doyle eredeti sztorijaiból merítették, de saját kútfőből is dolgoztak az írók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #6
    Trailer alapján nem tűnt olyan jónak, de most nézem a 2. részt és eddig kurva jó, eszméletlen jó színészi játék, érdekes a jelen korba helyezve, nagyon tetszik.

    De ne kelljen már annyit várni a következő részekre... :(
  • bmw #5
    Erdekes a mai korban....
  • enzim #4
    Hm, sokszor láttam már hibázni SG-n cikkírót, de olyat még soha, hogy kijavította volna a hibát. Ez becsülendő.
  • hPi #3
    Nos, igen...
    Sherlock ... hátha javítani akar a cikk író.
    Egyébként nagyon jó volt ez a 3 rész, de közel 2 évet várni a folytatásra, főleg, ahogy befejezték a 3. részt? :|
  • enzim #2
    Olvasni tudsz, kedves cikkíró? Legközelebb kérj meg valakit, hogy legalább a Wikipediát olvassa fel neked valaki, hátha úgy könnyebben megy. Nem Sherlock Holmes az Afganisztánból hazatérő katona, hanem Watson (ahogy az eredeti, Conan Doyle-os regényekben is). Annyit azért illik tudni, hogy Watson katonaorvos, aki megsérült és ezért kellett hazatérnie Angliába. A sorozat egyébként nagyon el van találva.
  • Chocho #1
    Nekem a trailer tetszett, lehet végig kéne néznem.